29/2 - 08

image255

Då har man shoppat upp lite pengar igen.. lite småsaker till sommaren sitter väl inte fel, en gul nessesär, en skjorta, en t-shirt, två på city shorts och två klänningar.. passar lika bra som handen i handsken :P visserligen passar dem inte så bra in i min garderob för tillfället, nu när man inte har någon plats kvar, men får väl se vart man lägger allt :P hehe

Imorgon bär det av mot gävle, eller snarare sandviken :P får se hur allt blir, är rätt nervös om jag ska vara ärlig.
Kategori:

28/4 - 08

Livet suger när man är sjuk, och mår inte alls bra idag.. har inte gjort den senaste veckan men idag tar det ändå priset, fyfan för att jobba ikväll dessutom men helt klart sånt som måste göras tyvärr.. Får se hur allt går..
Kategori:

27/4 - 08

Idag har jag mycket bilder att dela med mig utav :) Först och främst måste jag bara börja med att visa den bästa bilden som någonsin har tagits, eller kanske kommentaren som är så klockren ;P haha, fast rätt taskig ändå måste jag medje. Lissan och Nattis, Dubbel trubbel.. jaa vad ska man säga syrran, kanske så det ligger till, eller så är vi bara allmänt utstötta ur familjen, haha..

image251

Sedan har jag även bakat kladdkaka idag som ni bara måste se, högklassig eller vadå? Helt enkelt den bästa någonsin och sputgrädde till också, kan det bli bättre? Ska nämligen bjuda klassen på detta när jag och Alexandra ska redovisa imorgon.. :)

image252

Sist men inte minst har vi ju självklart det nya golvet som har lagts i köket och hallen, mycket mycket fint.. Ska nämligen få lika dant i mitt rum också kommer bli jätte fint och matchar väldigt bra ihop med mina möbler, äntligen har pappa tagit tag i det hela och även börjat kolla på garderober, måste ju ha en i mitt rum nu, förut har jag klarat mig med min byrå, men ack nu får inte några kläder plats så behöver lite mer utrymme för mina köp :)

image253
Kategori: