27/4 - 08

Idag har jag mycket bilder att dela med mig utav :) Först och främst måste jag bara börja med att visa den bästa bilden som någonsin har tagits, eller kanske kommentaren som är så klockren ;P haha, fast rätt taskig ändå måste jag medje. Lissan och Nattis, Dubbel trubbel.. jaa vad ska man säga syrran, kanske så det ligger till, eller så är vi bara allmänt utstötta ur familjen, haha..

image251

Sedan har jag även bakat kladdkaka idag som ni bara måste se, högklassig eller vadå? Helt enkelt den bästa någonsin och sputgrädde till också, kan det bli bättre? Ska nämligen bjuda klassen på detta när jag och Alexandra ska redovisa imorgon.. :)

image252

Sist men inte minst har vi ju självklart det nya golvet som har lagts i köket och hallen, mycket mycket fint.. Ska nämligen få lika dant i mitt rum också kommer bli jätte fint och matchar väldigt bra ihop med mina möbler, äntligen har pappa tagit tag i det hela och även börjat kolla på garderober, måste ju ha en i mitt rum nu, förut har jag klarat mig med min byrå, men ack nu får inte några kläder plats så behöver lite mer utrymme för mina köp :)

image253
Kategori:
Lejla:

åh härligt m nytt golv o kladdisen såg jävligt god ut :D

Elin:

fiint! golvet påminner lite om mitt :) så fint med mörkt trägolv. känns lite classy ;) haha

Kommentera inlägget här: