glöm inte..

Hoppas du vet att jag finns här för dig, kommer alltid att vara vid din sida, glöm inte att du kan prata med mig om allt när du vill, lyssnar alltid <3<3
Kategori:

Snart september

Har ingen aning om vad som händer idag.. Tror att jag blir upphämtad men just nu vet jag inte. Vet inte vad det jämnt och ständigt är som jag gör fel, men något är det som inte stämmer.. Försöker på alla sätt för att göra så allt passar dig men verkar inte lyckas med de heller.. Vet inte hur jag ska agera för att du ska bli nöjd, förlåt för allt.
Kategori:

28 Augusti, LEjla 19år

Just nu ligger jag i sängen och pratar med E.. Klockan är bara halv nio och hej lizzan är vaken som somnade klockan tre inatt, mycket kul.. Har fullt upp hela dagen idag och den mesta delen av tiden kommer att gå till att städa och packa.. HJÄLP, kommer få lite smått panik, men de löser sig. Mailade hemsidan där jag har köpt skor från igår och fick reda på att jag har fått ut fel uppgifter så mina skor kan komma om hela 8 veckor om jag har otur, FATTAR NADA.. Jag som trodde det skulle ta runt 1-2 veckor..

Snart ska jag gå upp, är faktiskt rätt pigg för att bara ha sovit fyra och en halv timme :) hehe.. Men blir nog att sova ett tag innan jobbet sen för att orka jobba till 00.00 :) Tänkte dessutom ringa axelssons idag och se om dem har någon tid till imorgonbitti.. Behöver en rejäl massage för att få bort alla knutar och stress i min rygg, känner att jag verkligen kan behöva de. Utöver de så blir det partyyy imorgon då lejla fyller år idag men vi ska fira henne imorgon :) Grattis stumpan, hoppas verkligen du får en underbar 19 årsdag och imorgon ska jag försöka göra mitt bästa för att få din kväll att bli lyckad.. Har två pesenter som ligger här hemma och väntar på att få rivas upp ;) hehe..


Är inte bilden bara så fiiin, blir helt glad av den :) Sötnosen Lejla in action !
Kategori: