måndagsmys

Hejsan svejsan bloggen :) igår såg jag att jag hade över 80 besökare på min sida men inte får jag några kommentarar för de jävla skit läsare kommigen nu börjar kommentera lite :(.. Utöver de har jag varit i stan med mammsen och shoppat lite till både mig, henne, syrran och till lottas bebis!! :D Bilder kommer så småningom när jag orkar lägga in dem.. Idag köpte jag till mig själv ett par jeans, en väst, två t-shirtar, en adidas tröja, en kjol, strumpbyxor och smycken :D Nu är jag laddad inför nyår :D:D

Idag har jag dessutom solat så jag börjar bli lite brun och sedan ska jag dessutom sola imorgon och på onsdag.. Sedan har jag,ninni och jessica dessutom handlat mat så allt är klart inför nyår.. Nu fattas bara dickan :D:D moahahha och det ska farsan fixa imorgon..

Hoppas alla har en väldigt bra dag.. Själv ska jag jobba till 00.00 och sedan sova :D tjingeling!


 

Kategori:

Söndag!

Idag blir det att jobba mellan 13-18.30, får väl se hur det går men de ska nog inte bli några problem då det bara är 5,5 timmar :P Hoppas alla har haft en super helg, men har ju då enbart bestått av jobb, men de är skönt att känna att man gör någon nytta.. Hoppas verkligen ni har tagit er en titt in på gina tricot nu under mellandagarna för rean är ett stort faktum på denna butiken. Mer en hälften av varorna nedsatta til halva priset, kan det bli bättre? Tror inte de va :P :)

Dagens outfit!

Kategori:

Nytt

Eftersom jag har jobbat hela början av mellandagsrean så har jag inte kunnat kolla i butiker själv :( blää, även fast det är skönt att slippa alla galningar på stan vid den här tiden på året :p hehe.. men har ändå lyckats köpa lite kläder på självaste gina tricot där jag jobbar så fick ihop några klänningar, toppar och lite smått och gott.. Orkar tyvärr inte ta bilder på allt jag köpt men måste bara visa min favorit, min korsett :D Se nedan !! Vad tycks?? :)

Kategori: