29/2 - 08

Länge sedan jag skrev nu har haft fult upp hela lovet, eller lov och lov kan jag inte direkt kalla det. Har jobbat i princip varje dag på lovet vilket har medfört att jag har varit så otrligt trött och i stort sätt inte orkat något mer. Har i alla fall hittat en balklänning här nedanför kan ni se hur den ser ut. Tyvärr har jag inte tagit något annat fotto så ni får nöja er med det enda knasiga fottot syrran tog när jag kom hem för att visa upp den. Hoppas alla har ett fortsatt trevligt lov. Nu ska jag ta en promenad med Lejla och söta lilla Ronaldo.

image184

Kategori:

23/2 - 08

Idag fick jag stå i kassan hela dagen på jobbet, väldigt skönt coh gud vad jag snackade med allt och alla. Folk var väldigt glada och positiva mot mig idag och en tjej och en kille stod på avstånd och snackade om min outfit idag, hehe kul när man får positiv respons från folk runt om. Sedan var det som alltid många som frågade efter förslag och tips på olika saker dem kunde matcha och liknande. Kanske är det så att dekoratör är mitt kommande yrke? vem vet, hehe. Jag har i alla fall shoppat lite mer, är ni förvånade? Här kommer bider från shoppingpåsarna.

image176image181

Kategori:

22/2 - 08

Nu är det enbart tre dagar kvar tills lönen kommer in på kontot, helt överlycklig. Idag blir det till att köpa en klänning, eller kasnke två? hehe.. Får helt enkelt se hur dem sitter. Nu måste jag vidare till praktiken för att slutföra mitt och helenas underbara jobb på lagret, fyfan va duktiga vi har varit. Städat och gjort iorning överallt så nu ser det helt perfekt ut, förutom den lilla acc hörnan vi ska ta tag i idag. Hoppas alla får en underbar helg jag ska bara jobba och plugga i alla fall, men det kan behövas. Är ju på diet nu så ingen utgång för mig.
Kategori: