31/1 - 05

Studiebidraget är insatt. Som ni vet som läser min blogg så är jag en jävla datanörd och min data har lagt av vilket betyder att jag måste hitta en lösning till mitt problem. Här är den, jag sitter i vardastummet där vi har en data som innehåller alla våra nedladdningsfilmer och gissa vad det går att vara inne på internet här. Jag sitter alltså i vardagsrummet och har min tv som skärm och skriver på ett tagentbord, väldigt praktiskt. Morgondagen blir som den blir är inte så värst mycket planerat utöver de att jag ska spela bowling på dagen med några i klassen. Så alla förslag är välkommna.
Kategori:

30/1 - 08

Min data är död asså då menar jag helt jävla invalid. Den går inte att starta utan att den fuckar sönder. Därför har jag bett min pappa titta på den en extra gång när han kommer hem från jobbet och antagligen blir det väl att formatera om hela jävla datan. Så just nu sitter jag på min pappas data och skriver. Känner att jag inte kan missa att skriva lite här, även fast de inte är någon som följer min blogg, hehe. Trotts detta är det ändå väldigt skönt att skriva av sig.

Idag är jag ledig från skolan vilket är otroligt skönt. Jag har fått sovit ut och snart ska jag bege mig in till stan för att lämna tillbaka alla kläder från gina som vi lånade till modevisningen. Sedan ska jag även till banken för att fixa min personliga kod till min internet bank som syrran spärrade. Slutligen blir det jobbet till 12 i natt. Jag trivs faktikst väldigt bra på mitt jobb, det är inte så ansträngande som man kan tro om man kan det vi håller på med, siffror och räkningar. Sedan har man även tid att tänka och snacka massa skit med eleonor.

Idag, eller kanske imorgon, kommer mitt studiebidrag. Då blir det ytterligare en tusen lapp på kontot och jag kan festa loss lite i helgen ändå. Nu måste jag försöka fixa i ordning mig det sista innan jag ska möta alexandra i gullmarsplan. Mår väldigt konstigt idag så får se hur jag klarar av dagen.

Kategori:

29/1 - 08

År så sjukt nöjd. Hela dagen har gått till att planera och genomföra en modevisning i skolan och allt klaffade som handen i handsken. Är sjukt imponerade av allas sammarbete och väldigt nöjd med vårt resultat. Tack tjejer och killar ni gjorde ett toppen jobb och gud så stolt vi gjorde vår lärare. Hon blev en aning gråtfärdig mot slutet kunde nästan se en tår i ögonvfrån.
Kategori: