Jobblivet :D

Nu är det snart dags för jobbet, jobbar 10 timmars pass idag med :D men vi fick sluta en timme tidigare igår, sjukt skönt om ni frågar mig. Men sista 10 timmars passet den här veckan för imorgon jobbar jag bara drygt 8 :) Hoppas alla har det bra jag ska försöka ha en underbar dag så jag håller humöret uppe och kan jobba på så gott som möjligt. Ja menar jag har varit väldigt trött och haft ont i huvudet de senaste dagarna men det är bara kämpa på sen får jag lördag, söndag, måndag och tisdag ledigt sen börjar mitt helvete på dryga 2 veckor i rad utan en endaste ledig dag :) Tjingeling!

Kategori:

jobbigt jobb

Känner mig mycket piggare idag även fast jag dock försov mig. Har dryga kvarten på mig nu att hinna klart de sista. Nog snackat om min stressiga morgon måste fixa det sista så jag hinner med tunnelbanan, hörs ikväll.. 10 timmars pass idag me, ush vilken utmaning.

Kategori:

Hjälp?

Ni som läser min blogg vet att jag har klippt håret, se bild några inlägg längre ner.. Funderar på att klippa av mina små "svansar" eller vad man ska säga nertill så jag får helkort hår? vad tycker ni om detta.. På bilden nedan visar jag hur det skulle bli, där har jag satt upp de små toffsar med hår som jag har nedtill i vanliga fall i spännen baktill på håret.. Vad tycker ni? ska jag klippa ytterligare eller ska jag ha kvar det som det är? Hmm.. har redan fått två som tycker jag ska klippa ytterligare.. frågan är ??

Kategori: