Live musiken är underbar

Nu har vi precis käkat middag, och självklart flörtat lite med glasskillen *haha*.. Nu sitter vi nere vid middagen och lyssnar på live musik och spelar kortspelet neger och presedent.. Blev ingen utgång ikväll eftersom vi alla är väldigt trötta och slitna efter dagens försök att ta sig upp från alla stora vågor som stundtals svepte med oss ner i sanden.. Dessutom har lejla skadat sig lite under foten så blir att vila hemma på hotellet idag, kan vara skönt det me vi hinner faktikst festa någon annan dag i veckan innan vi åker hem.. 

Live musiken är lugn och skön i bakgrunden och man känner hur stämningen stämmer in perfekt.. Just nu är det alice i bakgrunden "alice, alice, who the fuck is alice?" hehe.. självklart hänger man med i refrängen och semestern är ett faktum :)

Saknar självkalart vissa där hemma men börjar komma in i stämningen här i turkiet och skulle kunna stanna längre än planerat men så blir inte fallet eftersom vi har ett flyg som väntar på oss på lördag.. Allt är underbart och jag vill bara njuta av stunden så ska forstätta att njuta nu.. Nu är det Contry roads som sjungs och som alltid kan man hela låten och sjunger med på varje refräng och vers..

Kategori:

röd flagg

Ja idag var det väldigt molnigt när vi vaknade och vi trodde verkligen inte att det skulle bli någon sol alls idag vilket resulterade till att vi gick upp till rummet igen efter frukosten, men snart efter att jag och syrran hade skrivit klart våra vykort så började molnen att bege sig bortåt och man kunde se hur solen trängde fram genom de få moln som fanns kvar.. Vi beslöt oss för att gå till stranden och slängde därför fort på oss kläderna och knallade ner, nattis köpte även en badmadrass och lejla och elin köpte en varsin redan igår, och jag köpte min för drygt 4 dagar sen eller något.. Alltså har vi alla en varsin madrass och alla har olika färger :P hehe komiskt faktikst..

Idag var det röd flagg på strand när vi kom ner vilket betyder att man egentligen inte bör bada men badar man så badar man på egen risk.. Vågorna såg inte så jätte farliga ut så alla tog sin madrass och skulle bege sig ut i vattnet när vi inte ens hade kommit halvvägs ut på vattnet så kommer största vågen som sveper med oss alla upp och vi ligger där som strandade valar.. Nog var det stora vågor alltid.. Folk spolades upp som små sillar och blev nedslagna av vågorna gång på gång.. Även fast det var moln i morse och även fast det var stora vågor i vattnet och blåste lite där ute så var det den varmaste dagen än så länge och så fort man la sig ner på sin handduk för att sola så började svetten rinna..

Kanske blir utgång idag får se hur det blir med de, det är i alla fall ett liveband som skall spela här på hotellet under middagen så det blir väl att lyssna lite på de, kanske ta en drink nere i baren här på hotellet vid happyhouer och förhoppningsvis bege sig utåt mot robin hood och kompany eftersom även Carro har tagit sig till alanya med en kompis så blir det väl att alla tjejer taggar till här på hotellet, får helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda.. Jag mår rätt illa just nu eftersom jag inte ätit nått på hela dagen, bara en lätt frukost i morse, men har inte varit sugen.. Tror nog mest mitt illamående beror på för mycket svalt saltvatten om jag ska vara ärlig :P hehe

Kategori:

Aqua park :)

Idag har vi varit på aqua land och både jag och elin har bränt oss lite, visserligen bara lite på kinderna och armarna men det kan dock bero på att jag inte använde så mycket solskydd så dum som jag är.. Hoppas att det lägger sig till imorgon så man kan sola lika mycket som alla dagar tidigare :) Måste ju försöka att bygga på min bränna nu de sista dagarna så man inte är vit som ett lakan när man kommer hem.. Det skulle vara lite jobbigt ;P hehe

Vi har precis käkat middag och jag känner att min mage så småningom kommer att explodera, är så jäkla mätt för tillfället och vet inte riktigt hur jag ska klara av min värk i magen :P hehe men enbart bra värk..Ikväll blir det inte mycket annat än att ta dee lugnt eftersom man är helt död efter allt stoj och stim på aqua parken.. Jag och Lejla blev som två barn i vattnet när vi väl var i basängen, lekte allt man kan tänka sig :) och många bilder blev det.. Dock inte från min kamera så dem kommer senare när man kommer hem :P när man fått dem från lejlas kamera :P hehe

Kategori: