Live musiken är underbar

Nu har vi precis käkat middag, och självklart flörtat lite med glasskillen *haha*.. Nu sitter vi nere vid middagen och lyssnar på live musik och spelar kortspelet neger och presedent.. Blev ingen utgång ikväll eftersom vi alla är väldigt trötta och slitna efter dagens försök att ta sig upp från alla stora vågor som stundtals svepte med oss ner i sanden.. Dessutom har lejla skadat sig lite under foten så blir att vila hemma på hotellet idag, kan vara skönt det me vi hinner faktikst festa någon annan dag i veckan innan vi åker hem.. 

Live musiken är lugn och skön i bakgrunden och man känner hur stämningen stämmer in perfekt.. Just nu är det alice i bakgrunden "alice, alice, who the fuck is alice?" hehe.. självklart hänger man med i refrängen och semestern är ett faktum :)

Saknar självkalart vissa där hemma men börjar komma in i stämningen här i turkiet och skulle kunna stanna längre än planerat men så blir inte fallet eftersom vi har ett flyg som väntar på oss på lördag.. Allt är underbart och jag vill bara njuta av stunden så ska forstätta att njuta nu.. Nu är det Contry roads som sjungs och som alltid kan man hela låten och sjunger med på varje refräng och vers..

Kategori:
Kommentera inlägget här: