röd flagg

Ja idag var det väldigt molnigt när vi vaknade och vi trodde verkligen inte att det skulle bli någon sol alls idag vilket resulterade till att vi gick upp till rummet igen efter frukosten, men snart efter att jag och syrran hade skrivit klart våra vykort så började molnen att bege sig bortåt och man kunde se hur solen trängde fram genom de få moln som fanns kvar.. Vi beslöt oss för att gå till stranden och slängde därför fort på oss kläderna och knallade ner, nattis köpte även en badmadrass och lejla och elin köpte en varsin redan igår, och jag köpte min för drygt 4 dagar sen eller något.. Alltså har vi alla en varsin madrass och alla har olika färger :P hehe komiskt faktikst..

Idag var det röd flagg på strand när vi kom ner vilket betyder att man egentligen inte bör bada men badar man så badar man på egen risk.. Vågorna såg inte så jätte farliga ut så alla tog sin madrass och skulle bege sig ut i vattnet när vi inte ens hade kommit halvvägs ut på vattnet så kommer största vågen som sveper med oss alla upp och vi ligger där som strandade valar.. Nog var det stora vågor alltid.. Folk spolades upp som små sillar och blev nedslagna av vågorna gång på gång.. Även fast det var moln i morse och även fast det var stora vågor i vattnet och blåste lite där ute så var det den varmaste dagen än så länge och så fort man la sig ner på sin handduk för att sola så började svetten rinna..

Kanske blir utgång idag får se hur det blir med de, det är i alla fall ett liveband som skall spela här på hotellet under middagen så det blir väl att lyssna lite på de, kanske ta en drink nere i baren här på hotellet vid happyhouer och förhoppningsvis bege sig utåt mot robin hood och kompany eftersom även Carro har tagit sig till alanya med en kompis så blir det väl att alla tjejer taggar till här på hotellet, får helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda.. Jag mår rätt illa just nu eftersom jag inte ätit nått på hela dagen, bara en lätt frukost i morse, men har inte varit sugen.. Tror nog mest mitt illamående beror på för mycket svalt saltvatten om jag ska vara ärlig :P hehe

Kategori:
Kommentera inlägget här: