29/3 - 08

Vaknade nyss och mår helt underbart, frågan är varför? hmm.. Kanske är det för jag har skönaste arbetstiderna idag, 14-18 kan det blir bättre? hehe.. Man hinner sova och man hinner göra saker efter jobbet helt fucking underbart. Igår var jag inne i stan med Eleonor och hennes kusin Evelina som jag inte har träffat på år och dar så var mysigt. Skulle inte köpa något var mitt mål men kom dock hem med två par skor, en väska, örhängen och en kepps så att hålla vad man säger för mig är alltså inte så troligt. Men sakerna var i alla fall värda att köpa.

Idag ska jag ut med Eleonor, hörde att Jessica kanske ska följa med, ska bli mysigt för det blir Jessicas första utekväll och för mig blir det första gången på en månad jag drar ut. Tycker faktiskt jag har varit jätte duktig. Ja menar när man tänker på hur ofta man var ute förr så har jag trappat ner till 1-2 gånger i månaden istället för 6-8 gånger. Hehe..

Idag öppnar gymet, fyfan vad jag har längtat. Hinner dock inte träna idag eftersom jag är så sjukt trött och ska snart till jobbet. Men kanske tittar förbi när mamma gör sina lyft, hehe. Men imorgon smäller det, upp tidigt för att träna och sedan sola efter. Sen hem och plugga. Jag har så sjukt mycket att plugga så ni anar inte, men självklart tar man inte tag i de förens sista dagen på lovet, förvånande? NEJ..

Bilder på mina köp:
image224image225image226image227image228image229
Kategori:

27/3 - 08

Jahopp då var det torsdag och ännu en dag på lovet har bara åkt förbi utan att man knappt har märkt något. Igår köpte jag en ny adidas zip tröja, svart faktiskt, som jag har letat efter länge.. Sedan köpte jag de skönaste snekerserna jag har skådat, kommer leva i dem numera.. Utöver det köpte jag äntligen mina asballa gula solglasögon.. Hittade även en lätt liten tygkjol på veromoda, väldigt enkel och ett kap till sommaren, perfekt till att slänga på sig snabbt efter en dag på stranden och bege sig hemmåt. Har precis tagit fram samhällsböckerna och ska snart börja göra de sista instuderingsfrågorna till provet, ska bli skönt att ha dem gjorda så det bara är att sätta igång att plugga på söndag efter gymet. Är så himla glad, äntligen händer det, Flex öppnar i Skarpnäck och det kommer helt klart bli mitt nya hem.. Söndag smäller det :)

Ska jobba ikväll med, hoppas jag är en aning piggare idag än igår, somnade nästan sista timmen innan klockan äntligen slog 00.00.. Snart är mars månad slut och än en gång börjar en ny månad. Tänk er själva, det är snart april, APRIL, de är ju fyfan knappt två månader kvar i skolan då.. Helt sjukt.. Studenten närmar sig med språngsteg och Turkiet ligger snart nära till hands.. Längtar så otroligt mycket till att få komma iväg från Sveriges tråkiga och kalla väder till ett land som Turkiet där solen ständigt lyser och himmlen alltid är blå..

Här nedan följer bilder på mina nya införskaffade saker..
image220image222image221image223
Kategori:

25/3 - 08

Lönen har kommit in, och efter att jag har betalat tillbaka min skuld till melle ligger jag just nu på 7000 :) hehe fast drygt 5000 ska gå till resan och 2000 till kamera, alltså kommer jag inte att ha något kvar den här månaden förutom att jag får mitt studiebidrag senare. Underbart med tanke på att jag ska ta de lugnt de sista månaderna innan allt i skolan sätter igång, studentskivor, bal, studenten, motagning och allt som hör till.. Har väldigt mycket stress för att hinna med och göra allt innan dagarna är här. Därför gäller det att vara på topp. Idag ska jag faktiskt försöka plugga till provet jag har efter lovet. Kanske försöka ha en filmkväll med ninni eller nått, länge sen man träffade henne nu. Saknar ju lilla pinni, vi som brukar umgås rätt ofta annars.. Här nedan följer en gamal bild på mig och ninni hehe :)

image219
Kategori: