27/3 - 08

Jahopp då var det torsdag och ännu en dag på lovet har bara åkt förbi utan att man knappt har märkt något. Igår köpte jag en ny adidas zip tröja, svart faktiskt, som jag har letat efter länge.. Sedan köpte jag de skönaste snekerserna jag har skådat, kommer leva i dem numera.. Utöver det köpte jag äntligen mina asballa gula solglasögon.. Hittade även en lätt liten tygkjol på veromoda, väldigt enkel och ett kap till sommaren, perfekt till att slänga på sig snabbt efter en dag på stranden och bege sig hemmåt. Har precis tagit fram samhällsböckerna och ska snart börja göra de sista instuderingsfrågorna till provet, ska bli skönt att ha dem gjorda så det bara är att sätta igång att plugga på söndag efter gymet. Är så himla glad, äntligen händer det, Flex öppnar i Skarpnäck och det kommer helt klart bli mitt nya hem.. Söndag smäller det :)

Ska jobba ikväll med, hoppas jag är en aning piggare idag än igår, somnade nästan sista timmen innan klockan äntligen slog 00.00.. Snart är mars månad slut och än en gång börjar en ny månad. Tänk er själva, det är snart april, APRIL, de är ju fyfan knappt två månader kvar i skolan då.. Helt sjukt.. Studenten närmar sig med språngsteg och Turkiet ligger snart nära till hands.. Längtar så otroligt mycket till att få komma iväg från Sveriges tråkiga och kalla väder till ett land som Turkiet där solen ständigt lyser och himmlen alltid är blå..

Här nedan följer bilder på mina nya införskaffade saker..
image220image222image221image223
Kategori:
Elin:

haha jaa den va så jävla äcklig. spec tungan, ush. kommer aldrig få bort den bilden från mitt huvud haha.

fan va coola solisar! :D

Elin:

visst är dom :)
dom kosta bara 399:-

Emelie:

öööööhm flex öppnar väl idag (lördag)? den 29 stod de ju faktsikt på reklamsakerna :O hihi men nog om de:) vilken tid ska du dit på söndag? jag tänkte dra efter jobbet vid 8 :)

Kommentera inlägget här: