29/3 - 08

Vaknade nyss och mår helt underbart, frågan är varför? hmm.. Kanske är det för jag har skönaste arbetstiderna idag, 14-18 kan det blir bättre? hehe.. Man hinner sova och man hinner göra saker efter jobbet helt fucking underbart. Igår var jag inne i stan med Eleonor och hennes kusin Evelina som jag inte har träffat på år och dar så var mysigt. Skulle inte köpa något var mitt mål men kom dock hem med två par skor, en väska, örhängen och en kepps så att hålla vad man säger för mig är alltså inte så troligt. Men sakerna var i alla fall värda att köpa.

Idag ska jag ut med Eleonor, hörde att Jessica kanske ska följa med, ska bli mysigt för det blir Jessicas första utekväll och för mig blir det första gången på en månad jag drar ut. Tycker faktiskt jag har varit jätte duktig. Ja menar när man tänker på hur ofta man var ute förr så har jag trappat ner till 1-2 gånger i månaden istället för 6-8 gånger. Hehe..

Idag öppnar gymet, fyfan vad jag har längtat. Hinner dock inte träna idag eftersom jag är så sjukt trött och ska snart till jobbet. Men kanske tittar förbi när mamma gör sina lyft, hehe. Men imorgon smäller det, upp tidigt för att träna och sedan sola efter. Sen hem och plugga. Jag har så sjukt mycket att plugga så ni anar inte, men självklart tar man inte tag i de förens sista dagen på lovet, förvånande? NEJ..

Bilder på mina köp:
image224image225image226image227image228image229
Kategori:
Kommentera inlägget här: