18/5 - 08

image265

Här är då jag idag, orka vara glad, svar nej, men i alla fall... Sedan min nya vita kuvertväska som jag köpte idag, kommer nog komma till stor användning i sommar :) Idag har jag jobbat från 11-17 rätt skönt har det varit och inte allt för mycket folk.. Jag har stått i kassan vilket har varit en underbar händelse, älskar att stå där och prata med folk, jag är ju trotts allt rätt social av mig :)

Kategori:

17/5 - 08

Norges nationdag idag :)

Självklart har man förnyat garderoben lite granna.. Här har vi då en svart/blommig liten söt tunika/klänning som jag bara älskar, sedan en stor t-shirt/tunika som är väldigt färgrann och fin, gul med andra ord, min favoritfärg som ni många vet, tillsammans med ett brunt skärp med en guld detalj framme i midjan.. Sedan en skarf som är vit/svart färgad med leopard mönster och sist men inte minst en kort tröja som ska gå under bysten, den är röd med vita stjärnor på:) underbart!

image264
Kategori:

16/5 - 08

Idag var det upp tidigt med tuppen, fyfan vad seg jag är... Ögonen hänger och min kopp hänger inte riktigt med min hjärna, fy bubblan. Idag slutar man ändå 16.00 så får hoppas på att det blir en snabb och härlig dag.. Nu vidare till dagen i sig.. Blir enbart vara hemma och ta de lugnt idag, återhämta sig från veckan för i helgen blir det jobb båda dagarna, inte det bästa jag vet.. men däremot pengar :D hehe, som är väldigt viktigt i mitt liv..

image263
Kategori: