..

Har ingen lust med någonting, vill bara iväg, iväg en vecka eller vad som helst.. Få slippa allt skit i min vardag allt som alltid kommer att höra till, vill booooort.. Snälla någon ta mig härifrån. Jag ger upp kan inta ta mer skit, kan bara inte.
Kategori:

äckel tandläkare

AVSKYR tandläkaren.. Kom nyss därifrån och AJ säger jag bara, som jag anade hade jag ett hål i en kindtand men när han hittade de hålet fortsatte han inte att kolla igenom resten utav munnen utan han avslutade där och tyckte det var jätte bra att  han hitade ett hål, GRATTIS liksom.. I alla fall, nu har jag lagat ett hål och jag vet att jag har minst ett till i käften men orkar faktiskt inte bry mig. Dessvärre glömde jag be dem slipa till min framtand som är av också, ÄNNU BÄTTRE, ofta han inte såg de och fixade till de, idiot. En sak till, vem fan hänger på en annans käke? Jag menar, jag hade öppen käft och min mun är inte direkt liten och jag hade den vidöppen, och när han skulle göra fan vet jag vad det är dem gör men har på den där laser skiten eller vad det är när man inte ska kolla då i alla fall tror ni inte han lägger hela sin jävla dygnd på min käke och sitter och pratar med hans assistent så länge eller? vem fan gör så? Ofta jag har en så stark käke som klarar av hela hans jävla dygnd. Jag tror han gjorde nått fel, för nu värker de i min hand och aj :( ush hatar de här. Skit också nu har jag ont i tanden, det var fan bättre innan man borrade !

Kategori:

??

Jag har länge letat efter ett par ljusa snygga slitna jeans. Lite i stil med bilden nedan. Men har aldrig hittat några som jag tycker är tillräckligt snygga.. Någon som har något tips på ett par snygga slitna jeans, helst ljusa dåra, men det är inget måste. Skulle vara väldigt tacksam med tips från vart man kan köpa liknande och vart priset ligger?

Kategori: