Nytt :D

Hade dessutom beställt lite nytt smink, hår- och hudvårds artiklar och lite av varje.. Det resulterade till att mina två korgar som jag har på rummet blev helt påfyllda och dessutom fyllde jag en ny nässesär med smink, njut :)Nu ska jag snart bege mig till jobbet.. Har inte alls orkat sminkat mig idag så tog enbart på lite solpuder så jag ser lite piggare ut, sedan drog jag på mig ett par leggins och benvärmare och sen en tunika över.. Är helt död och känner att jag bara vill hem och sova i min säng ikväll.. Har jag tur kanske vi får sluta vid 11 eftersom det hade kommit in mindre jobb en beräknat men man vet aldig.. Just nu sitter jag och väntar på att E ska komma hem så vi kan snacka lite innan jag ska jobba.. Hoppas alla har en bra vecka..
Kategori:

Rummet..

Har köpt ännu lite småsaker och så för att fylla ut mitt rum numera ser det ut såhär... Funderar på att lägga ner mina skor som jag har i skokartongerna ovanpå garderoben i en av de svarta stora lådorna istället men är inte säker än:P
Nu är jag jätte nöjd med mitt rum och det enda som återstår att göra är att införskaffa två glödlampor, en kortare internett sladd då min är 10 meter (kanske lite väl onödigt eller vad säger ni?) hehe, en till röd liten rund matta, sätta upp min spegelvägg och sist men inte minst skruva på handtagen på min garderob.. Hoppas verkligen att pappa kan ta hand om det mesta utav det här imorgon.. Skruva på handtagen, köpa glödlampor, och sätta upp spegeln sen är det bara sladden och mattan kvar :D Sen är mitt rum helt klart...!!Här är mitt paradis.. När jag är sugen på gotti saker så kan jag säga att det här slår det mesta... En pistage bulle, brownie och saft.. Oftast orkar man inte allt på en gång men ibland åker det ner :)

Kategori:

snart är det oktober..

Yes då var det måndag och en hel ny vecka ännu en gång.. Tiden går så jävla fort nu mera, känns som man bara blir äldre och äldre snart är man väl kärring och sitter på ett ålderdomshem nånstans.. :) Idag blir det i alla fall Ikea med syrran, tänkte hitta lite småsaker till rummet som jag behöver och kanske köpa lite smått och gott som jag känner för.. Sedan blir det att åka hem för att ställa av sig sakerna och hämta ut paketet som kommit på posten.. Sen in till jobbet och lämna in ett halsband på guldfynd först som dem ska få fixa till (har nämligen råkat förstöra kedjan, tror jag använt den för mkt) mitt favorit halsband.. Sedan blir det jobb mellan 18-00 :)

Hoppas alla hade en bra helg och hoppas den kommande veckan blir bra !!


ska fixa till rummet lite (skrivbordet är utbytt mot en garderob)...
Kategori: