Två månader kvarTänkte bara berätta att idag är det exakt två månader kvar tills jag och jessica sticker till egypten i två veckor, underbart! Ska snart iväg till jobbet tänkte bara bjuda på några bilder som jag tog nyss.. Ligger i sängen helt död och vill egentligen inte jobba alls men vad ska man göra? bara att stå ut och köra på för fullt.. Ta hand om er!
Kategori:

Knasbarn..Hehe Nicklas.. Lika knasig som jag brukar vara, inte lätt att inte vara speciellt normal men vad ska man göra.. Va dig själv och bjud på dig själv.. Så ska det alltid vara :D Här har vi Nicklas sötnosen själv och hans vanliga knasbeteende..
Kategori:

Garderoben..

Helt sjukt.. Har tagit tag i min garderob och rensat och sådär, efter att ha rensat ut ytterligare två stora kassar med kläder så är det ändå väldigt mycket kläder kvar i garderoben.. Sedan är dessutom mina byrålåder helt fulla med kläder.. Ja det är inte lätt att vara shoppoholic, eller som jessica och jag är internet-shoppoholic :D haha.. Här är alla kläder jag har hängandes i garderoben..Utöver dessa kläder har jag som sagt kläderna som ligger i två lådor inne i själva garderoben och i mina sex byrålådor.. Ja det blir en hel del kläder faktiskt.. Här kommer bilder på de återstående kläderna som ligger i lådor också :)

Ja men nu orkar jag inte skriva här längre och min data börjar bli väldigt varm så tänkte se lite mer på tv och bara ta det lugnt för imorgon måste jag upp tidigt, ÄVEN FAST JAG INTE JOBBAR, jävligt surt..
Kategori: