Massa

Har inte visat bilder på länge, eller inte från vissa kvällar och dagar som har varit nu på sista tiden så tänkte köra ett lite längre inlägg med massa bilder som jag har glömt att ladda upp och dela med mig av så här kommer dem :)


Först börjar vi med bilderna från förra helgen då det var utgång.. Först började det med att folket droppade in hemma hos oss, först annika, sen kom curry, kajsa, två av deras kompisar och sen droppade även jossan in.. Vi hade en toppenkväll som sedan ledde oss till metro.. Där vi festade och hade jätte trevligt, tack för kvällen tjejer den va grym, de måste göras om snart igen..Sedan kommer två bilder på när jag och annika skulle köra zumba första gången, först drog vi bort bordet så vi fick gott om utrymme att visa våra mooves :D haha.. Hur som helst så var det grymt jobbigt och varken jag eller annika hade trott att det skulle vara så jobbigt och vi båda svettades som bara den :p hehe, de gav mycket.. De ska vi snart göra om..
Sedan har vi lite bilder från min kväll med alexandra.. Hur mysig som helst.. Jag tog mig in till stan för att möta upp alexandra efter jobbet och sedan var det dags för fridays.. Jag åt revbensspjäll (hur goda som helst) och alexandra åt någon futtushini pasta, mycket gott må jag säga, sedan tog vi oss en liten shot efterätt med vanilj/jordgubbs grej och sedan slog vi på hårt med tre glas vin.. Hur mysigt som helst hade vi och en toppen utsikt mot kungsträdgårdens fontän :) Får ta och ha lika mysigt i helgen då det blir lite fest med den här stumpan :P


Sedan har vi en bild på mig från igår där jag har min nya stickade tröja.. Jag frös som fan igår och började redan känna mig dålig för typ några dagar sedan men nu har det blivit värre.. Så klädde mig varmt med stickad tröja (även fast den inte är speciellt varm) men ändå.. :)  Imorse när jag vaknade så mådde jag skit igen :( så blev inställt att träna med alexandra på gymet idag, men vi får snart ta igen den tiden, ska bara försöka bli lite bättre.. Får se hur jag gör med jobbet idag och resten av veckan för vill ju inte vara sjuk, orkar inte de.. Men man kanske måste anmäla sig sjuk för att kunna bli bättre också :(
Idag anlände mina skor från nelly, hur tycker ni dem sitter på? lika fint som på bilden? Jag tycker dem satt hyffsat bra i alla fall.. Hur som helst så köpte jag också en påse räkor påväg hem (fråga mig inte varför) men har ju blivit besatt i skiten :P hehe.. Så nu blir det räkor idag igen, kanske sätter jag på lite te vatten så halsen blir bättre och kanske äter jag en bit lassange eller lite nudlar :) får se vad magen tycker..Kategori:
Sandra:

Sorry att jag inte svarat tidigare, har inte orkat blogga, men nu tror jag att jag är tillbaka!Ha en fortsatt trevlig dag

J:

Lisette, du är den finaste tjejen på hela planeten! Jag har varit hemligtkär i dig sen jag träffade dig första gången nångång 2006, men det har jag valt att inte berätta för dig.

Du är så snygg, så vacker och så fin.. :) <3

Lisette:

om jag ändå visste vem människan som kommenterat idag angående mig och att den träffade mig för två år sen var så skulle jag vara tacksam.. Och om det är någon som driver så är det bara lägga ner på en gång !

J:

Nejnej, ingen som driver här.

Haha, tyvärr det kan jag inte berätta för dig. Men keep it up med bloggen, du skriver jättebra och det är alltid intressant att läsa din blogg även om den mest ämnar sig åt tjejer.

Du är alltid i mina tankar <33 / J

Lisette:

hade de varit någon som är hemligt kär i mig och första gången jag träffade den här personen för två år sen borde den kunna berätta vem de är, eller åt minstonde ge mig några ledtrådar.. För i så fall borde du inte skrivit till mig i första början då jag bara blir förvirrad :S

lizz

J:

Jag lovar, jag driver inte! Vet att du tror det..

Neej, jag är latino, och ett par år äldre än dig.

Thats all you get =)

Lisette:

den som kallar sig J, jag känner ingen latino skulle jag tro så lite svårt att koppla.. sorry säger du inget mer så får du skylla dig själv..

J:

Nej du kanske inte "känner", men okej då vi träffades på en ungdomsfest i alvik 2006. =)

Lisette:

Ingen aning om vem du är fortfarande så låt mig vara..

Kommentera inlägget här: