:P

Lovar att ta tag i allt de här efter jul.. Ska bli sådär bra på att skriva igen, ska engagera mig på riktigt. Men imorgon är det dagen innan julafton och då drar allt igång, alla åker på olika håll och fixar ihop de sista julklapparna här hemma sen samlas alla till middagen då det blir hela familjen :) Brorsan, syrran, mamma, pappa, tony och brorsans flickvän. De gamla vanliga :D första gången madde (brorsans flickvän) ska fira jul här.. Dem blir tydligen här två dagar och sover över också, så blir fullt hus :) Kommer att bli jätte mysigt, längtar !! :D

Imorgon ska jag försöka fixa min blogg.. :P
Kategori:

Lite av varje..

Insåg nyss att jag har en grymt dyster blogg, asså svart? vart fick jag de ifrån? har aldrig velat ha en tråkig mörk blogg, dags att ändra så snart jag orkar..

Jag är så himla dålig på det här med att skriva nu för tiden. Vet att jag har lovat att bli bättre på att uppdatera här men varje gång jag ska gå in och skriva av mig känner jag mig alldeless tom, ingen aning om vad jag ska skriva. Men ska komma på fötterna snart. Hur som helst har jag börjat fundera lite över nyår. Nyår för mig har alltid varit väldigt överskattat och man planerar alltid allt in i minsta detalj och sen när dagen väl är där så går det åt skogen i varje fall. Så rätt skönt att jag inte har bestämt mig än. Men ändå funderar jag, nått måste man ju göra? Några alternativ måste man ju ha, vilket jag har men samtidigt vill man ju ha de bestämt när dagen väl kommer. Jaja, nu ska jag inte stressa upp mig för de utan njuta av julen som bara är en vecka härifrån sen får jag försöka ta tag i de efter julruschen på jobbet börjar att lugna ner sig..

Förlåt för enbart massa text men vet inte riktigt vad jag ska skriva eller hur jag ska skriva det, blir bara massa blaj just nu. Återkommer med roligare inlägg snart lovar..


Bjuder på den..
Kategori:

Länge sen..

Verkligen länge sen jag skrev här.. Känner inte för det, vet inte riktigt varför.. Men tänkte i alla fall berätta att ledbandet i foten är av på mig så varit hemma den här veckan från jobbet och blir det veckan ut för att vila upp foten så jag kan jobba för fullt nu till jul.. Hur som helst så är det snart jul, känns konstigt för känns verkligen inte som jul. Visst massa snö och allt ute men jag har fortfarande inte fått julkänslan i kroppen.. Vet inte riktigt vad det kan bero på.. Hoppas att alla andra har fått in den här julkänslan och verkligen får en toppen jul.. Imorgon är det enbart en vecka kvar till jul och dagarna går ruskigt fort fram nu..

Hoppas alla får en fortsatt bra dag..
Kategori: