Lite av varje..

Insåg nyss att jag har en grymt dyster blogg, asså svart? vart fick jag de ifrån? har aldrig velat ha en tråkig mörk blogg, dags att ändra så snart jag orkar..

Jag är så himla dålig på det här med att skriva nu för tiden. Vet att jag har lovat att bli bättre på att uppdatera här men varje gång jag ska gå in och skriva av mig känner jag mig alldeless tom, ingen aning om vad jag ska skriva. Men ska komma på fötterna snart. Hur som helst har jag börjat fundera lite över nyår. Nyår för mig har alltid varit väldigt överskattat och man planerar alltid allt in i minsta detalj och sen när dagen väl är där så går det åt skogen i varje fall. Så rätt skönt att jag inte har bestämt mig än. Men ändå funderar jag, nått måste man ju göra? Några alternativ måste man ju ha, vilket jag har men samtidigt vill man ju ha de bestämt när dagen väl kommer. Jaja, nu ska jag inte stressa upp mig för de utan njuta av julen som bara är en vecka härifrån sen får jag försöka ta tag i de efter julruschen på jobbet börjar att lugna ner sig..

Förlåt för enbart massa text men vet inte riktigt vad jag ska skriva eller hur jag ska skriva det, blir bara massa blaj just nu. Återkommer med roligare inlägg snart lovar..


Bjuder på den..
Kategori:
Kommentera inlägget här: