Kvällen..

Idag har mamma haft över lite folk från gymet på middag.. Jätte trevligt må jag säga.. Jag och syrran hjälptes till med maten även fast syrran mestadels var den som bestämde (kocken).. Jag gjorde i alla fall efterätten helt själv och mums var den fick till och med mycket beröm och dessutom fick man ge ut receptet.. Efter att ha käkat tre rätters middag och kollat på körsslaget tillsammans i vardagsrummet med dricka och shots så blev det lite gitarr hero.. Fortfarande är det vissa som kör och fortfarande sitter massa också i köket och snackar mer och mer.. Själv är jag väldigt trött och skulle bara vilja gå och lägga mig, men så otrevlig kan jag inte vara så stannar uppe ett tag till.. Snart lämnar syrran mig med dessa fylletrattar ocskå:P hehe skämtosido.. Men hon ska vidare ut på krogen och jag ska ju upp och jobba imorgon så det är dags att börja varva ner.. Här kommer lite bilder :)

Var inte så duktig med kameran under kvällen tyvärr, hade bestämt att jag skulle ta bilder på alla rätter och allt men det glömde jag helt bort så kameran åkte fram lite i mitten av kvällen och sen när gitarr hero drog igång så fanns inte kameran kvar i minnet utan allt glömdes bort igen.. Så här sitter jag nu, hur trött som helst och vill bara lägga mig under täcket och sova.. Men eftersom jag inte jobbar så länge så behöver jag väl inte jätte mycket sömn så får väl vara social ett tag till.. Hoppas alla har haft en bra helg och att den fortsätter så..
Kategori:

Eterrätten :)

Nu är jag klar med den vita choklad moussen :)

2 ägg
2 dl vanilj kesella
4 dl grädde
300 g vit choklad

Det är allt du behöver sedan har du en god vit choklad mousse, kanske inte så värst nyttigt men gud så gott.. Hehe här kommer lite bilder på när jag förberedde förätten.. Lite senare får ni se det färdiga resultatet när jag har lagt på ganeringen och sådär också :) Blåbär, de kommer att bli jätte fint, men speciellt gott!
Kategori:

Mobil

Nu är min telefon beställd :D Blev en Sony Ericsson G502.. Nu är jag nöjd och betlåten.. Var på media markt idag och lämnade in min laddare till datan.. Så nu får jag en ny fräsh om ungefär en vecka men syrran lånade ut sin laddare så länge så kan fortfarande använda min data :)

Telefonen ska komma inom 3 arbetsdagar så hoppas på att det stämmer denna gång, förra gången dem sa att de skulle komma inom 3 arbetsdagar tog de två veckor, väldigt segt.. Men denna gång får vi hoppas att allt går smidigare..Snart ska jag börja med efterätten till kvällens tre rättersmiddag, syrran gör förätt och varmrätt (hon är kock) och vill helst inte att jag hjälper till alls i köket.. Men fick bli en vit choklad mousse :) Så jag får göra den, mums ska de bli.. Ni som är intresserad av receptet så är det Vanilj Kesella, Grädde, Ägg och vit choklad.. Hur enkelt som helst.. Sedan ska vi toppa med blåbär kanderade med lime :) MUMS...

Hoppas allas helg blir toppen, min börjar att lida mot sitt slut då jag jobbar imorgon...

Kategori: