Nytt :)

Ja då har man jobbat sitt pass på jobbet och jävlar vad mycket det var att göra och lär ju inte direkt bli mindre att göra imorgon heller, däremot har jag bytt bort min tid så jag jobbar mycket tidigare imorgon också, HUR SKÖNT ÄR INTE DE? älskar att börja tidigt på morgonen, är ju en morgonmänniska så trivs som bäst att jobba tidigt :) Så imorgon jobbar jag skönaste tiden jag har haft tror jag 09-14 sedan blir det gröna lund :) Tack mina underbara jobbarkompisar också ni gör mig helt glad så fort jag ser er.. Snälla kommentarer om ens klädsel, skor och allt, hur lycklig blir man inte. En sak till :P hehe idag köpte Marie Serneholt kläder av mig på gina tricot också :P trevligt trevligt..

Jag har beställt sötaste klänningen och en skit nice överdragsjacka som man kan ha ute på krogen eller bara över någon klänning eller så, skit tuff.. Klänningen kommer att passa SÅ BRA till mina nya skor också..Älskar mitt liv!
Kategori:

Fredag och snart helg igen

Yes då är det fredag och jag är uppe med tuppen som vanligt. Ringde ett väldigt onödigt samtal imorse, förlåt. Hur som helst så börjar mitt jobb vid 9 idag och slutar 16, får hoppas på att lejla orkar med att springa med mig efter jobbet för annars får jag springa själv då har jag varit duktig och sprungit 3 gånger den här veckan, ska fan försöka springa på söndag efter jobbet med då blir det 4 gånger på en vecka, är inte de rätt starkt? ska fan försöka hålla den kvantiteten uppe. Kvaliteten har dock inte varit lika bra men det är ju bara för att man precis börjat, ja menar hur länge sen var det inte jag rörde på mig :p hehe. Hur som helst så blir det städa ikväll tror jag, gjorde ju aldrig de igår. Så måste faktiskt hem och städa, vilka om alla jävla byrlåder som ser ut som kaos och fixa garderoben osv, HELVETET har rasat sönder..

Ber redan nu om ursäkt till sophie också, lovade att komma nu idag när du har ditt party för din födelsedag och så men hade planerat allt efter att det var på lördagen och känner inte för att lägga om alla planer och sånt och är absolut inte taggad på att dra någonstans ikväll, så ber om ursäkt, men GRATTIS GUMMAN och hoppas verkligen du får en toppendag, de behöver du! Länge sedan vi sågs nu, men får ta och träffas snart igen, hälsa famliljen.

Får hoppas att jag får vara på lagret idag, känner för att röja och fixa där nere faktiskt, är en skön start innan helgen då jag kommer att spendera mycket tid i butiken i guess, hoppas kassan. Annars är jag inte direkt taggad på att jobba idag måste jag erkänna, känner mig helt slö i kroppen sen joggingturen igår, men kommer nog igång snart hoppas jag på.

Ville avsluta mitt inlägg med att säga att jag verkligen älskar dig, du vet vem jag menar.


Kategori:

Löpning

Asså jag är så jävla bra, nu är det andra dagen den här veckan jag är ute och springer och imorgon ska jag och lejla springa igen. Började med att jag åkte in till gullmarsplan och träffade upp alexandra, var duktig och var på um och gjorde massa massa test så om en vecka får vi se fall jag är kry och frisk eller om jag har något fel :p hehe.. Hur som helst tog vi oss in till söder och satt oss på cozy för att fika lite och sedan stack hon åt solna för att tatuera sig med sin kille och jag stack hem och mötte upp lejla för våran traditionella runda.. Tack lejla för att du pressade mig sista biten, höll fan på att spy hela vägen kändes de som.. Men nu är det gjort, och jag klarade de "klapp på min egna axel" OCH LEJLAS OCKSÅ FÖR DEN DELEN.. Vet ni vad jag och lejla kom på? vi ska bli träningsnarkomaner igen, verkligen gå in för de och börja träna järnet, sommaren 2010 då jävlar..Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sitter just nu med mammas träningsbälte på magen, hehe tänkte att någon cm smalare kan man nog bli av den här makapären om man använder den ofta. Efter duschen blir det att städa och stryka mina kläder här i rummet sen ska jag faktiskt skala mig lite räkor till kvällen, JA JAG VET JAG ÄR BESATT :) just love it.


Kategori: