Fredag och snart helg igen

Yes då är det fredag och jag är uppe med tuppen som vanligt. Ringde ett väldigt onödigt samtal imorse, förlåt. Hur som helst så börjar mitt jobb vid 9 idag och slutar 16, får hoppas på att lejla orkar med att springa med mig efter jobbet för annars får jag springa själv då har jag varit duktig och sprungit 3 gånger den här veckan, ska fan försöka springa på söndag efter jobbet med då blir det 4 gånger på en vecka, är inte de rätt starkt? ska fan försöka hålla den kvantiteten uppe. Kvaliteten har dock inte varit lika bra men det är ju bara för att man precis börjat, ja menar hur länge sen var det inte jag rörde på mig :p hehe. Hur som helst så blir det städa ikväll tror jag, gjorde ju aldrig de igår. Så måste faktiskt hem och städa, vilka om alla jävla byrlåder som ser ut som kaos och fixa garderoben osv, HELVETET har rasat sönder..

Ber redan nu om ursäkt till sophie också, lovade att komma nu idag när du har ditt party för din födelsedag och så men hade planerat allt efter att det var på lördagen och känner inte för att lägga om alla planer och sånt och är absolut inte taggad på att dra någonstans ikväll, så ber om ursäkt, men GRATTIS GUMMAN och hoppas verkligen du får en toppendag, de behöver du! Länge sedan vi sågs nu, men får ta och träffas snart igen, hälsa famliljen.

Får hoppas att jag får vara på lagret idag, känner för att röja och fixa där nere faktiskt, är en skön start innan helgen då jag kommer att spendera mycket tid i butiken i guess, hoppas kassan. Annars är jag inte direkt taggad på att jobba idag måste jag erkänna, känner mig helt slö i kroppen sen joggingturen igår, men kommer nog igång snart hoppas jag på.

Ville avsluta mitt inlägg med att säga att jag verkligen älskar dig, du vet vem jag menar.


Kategori:
Mia:

Underbart med fredag! Fina bilder :)

Kommentera inlägget här: