Snart egypten !

Saknar dig redan ska du veta.. Tänker på dig jämnt, vet inte riktigt hur jag ska klara två veckor utan dig. Kommer att bli hårt men det är väl värt de eller? du är i alla fall min ängel.. Sen har jag sagt de att när jag kommer hem ska hela jobbet ha värsta fetsten och  vi ska ha grymt kul tillsammans :) Längtar !! Pussar och kramar på alla.. Försöker att skriva när jag försvinnner till egypten men man vet ju aldirg <3


Kategori:

Innan jag sticker ..

Hej bloggen.. Jag tänkte bara säga hej då till alla min först och främst underbara arbetskamerater som jag har festat med på djurgården idag, ni är bäst, hoppas vi gör om de igen när jag kommer hem.. Sedan tänkte jag bara säga att ni är underbara på ett speciellt sätt.. Ska försöka skicka kort om jag kommer ihåg, annars ska jag bara ha det toppen om 3 och en halv timme åker vi till arlanda.. underbar.. Ta hand om er medan jag är borta, just nu är jag inte fullt så nykter så blir säkert massa stavfel och så men det får man faktiskt ta, efter en underbara dag med mina jobbarpolare,tack älskar verkligen att vara med er.. Hoppas ni får det bra utan mig två veckor, massa kramar er "lilla" lizzan :) Pussar..
Kategori:

Yeah..

Ja idag är det mycket som händer.. Har spelat lite spel nu på morgonen på datan.. Ska nu åka iväg till jobbet om dryga 20 min.. Sedan blir det att bara jobba gärnet och sen ta de lugnt med jobbarpolarna, har skrivit de nu i typ de tre senaste inläggen men ändå :p sen blir de hem och ta de lugnt innan man ska resa, har lite resfeber faktikst, ska bli så underbart att komma iväg..  Jessica hör av mig till dig senare efter jobbet :) drygt 20 timmar kvar tills vi sitter på flyget ;)
Kategori: