Lite saker..

SPANA IN MIN OUTLET, HAR 15 PLAGG KVAR ATT SÄLJA INNAN NYTT KOMMER UPP OCH DESSUTOM HAR JAG ÄVEN LAGT UPP LITE SMYCKEN JUST NU.. TA DIG EN TITT OCH SKRIV EN KOMMENTAR ANTINGEN HÄR PÅ MIN BLOGG ELLER PÅ SJÄLVASTE OUTLETEN OM DU ÄR INTRESSERAD AV ATT KÖPA NÅGOT :) http://lisettee.blogg.se/outlet

Idag är en ny dag, imorgon är en ny månad.. Tänkte passa på att säga att vi jobbade så otroligt bra på mitt jobb igår att det resulterade till att de knappt finns något jobb idag och vi kvälljobbare som jag är blir lediga för kvällen, underbart.. För inte alls så länge sedan hörde jag ett duns ute i hallen, min klänning från gina tricot som jag beställt i fel storlek kom nu hem till mig i rätt storlek så jag tänkte därför visa bild på hur den rätta storleken satt :PEftersom det är fint väder ute idag tänkte jag snart ta en långpromenad med min hund och sedan försöka ta en dusch och ordna upp lite här hemma.. Sedan blir det bara att njuta av ledigheten. Natten mellan söndag och måndag kom även min mamma hem från malta och visst hade hon med sig något till mig alltid, en skinnjacka och M&M, mina favoritgodisar :D hehe.. Tack mammsen.. Här nedan följer en bild på de också..Hoppas att alla får en bra dag idag och att ni tar hand om er.. Jag ska ha min lediga dag, toppen.
Kategori:

Ibland är man för snäll..

Ibland blir man så jävla trött på sig själv :O jag har ställt om både klockan på datan och både klockan på min mobil två gånger, eller rättare sagt jag ställde in dem innan jag gick och la mig igår, sedan har allt ställt som av sig själv också, alltså  vred jag fram klockan två timmar sammanlagt och det resulterade till att jag var på jobbet en timme för tidigt idag :( Blev att jag fick börja då istället och jobbade en timme extra.. När jag sedan skulle gå hem frågade en tjej om jag ville stänga med henne eftersom det blivit något fel och det bara var hon som stängde, så fick stanna ytterligare en halvtimme och stänga, ibland tror jag att jag är för snäll asså.. Men vad gör man inte för sina jobbarpolare..

Kategori:

Vänskap!Kommer du alltid att vara min bästa vän? Alltid räcka ut en hjälpande hand när jag behöver dig? Kommer du alltid att finnas där vid min sida när alla andra vänder ryggen och går? Kommer du de?

Kommer du alltid att vända mina ledsna tårar till glädjetårar och skratt, kommer du alltid att finnas där för mig dag som natt? Kommer vår vänskap hålla livet ut, kommer du och jag ha underbara stunder tillsammans tillslut? Kommer vi att skratta och se tillbaka på alla underbara stunder? Kommer vi lee och förstå att vi det faktiskt  har skett ett under? Att du och jag har funnit denna vänskap som vi har, att du är helt underbar.. Kommer vi att kunna skapa underbara minnen tillsammans som vi kan se tillbaka på? Kommer vi att hjälpa varandra då våran hjärtan brister så?

Du är en vän som är svår att besrkiva, svår att förstå sig på vissa stunder men som jag alltid kan läsa innan och utan. Du förstår mig som ingen annan och hoppas jag har gjort samma inverkan på dig. Jag har svårt att skriva ner i ord vad du egentligen betyder för mig. Många tycker jag är korkad, många förstår mig inte alls. Men det gör du. DU är en så speciell person, du ger mig styrka och du ger mig hopp, du ger mig mer än du någonsin kan ana. Hoppas du föralltid kommer att vilja stå kvar vid min sida, vilja fortsätta många många flera år tillsammans med mig som din bästa vän. Du är den bästa vännen jag har och den ängeln som alltid finns där när jag behöver dig, du är min skyddsängel, skyddar mig alltid , TACK<3!
Kategori: