Julklappar..

JULKLAPPAR JAG HAR KVAR ATT KÖPA!

Nattis: Klar
Madde: Ska köpa något litet
Mamma: Ska köpa nått litet
Dennis: Ska köpa en t-shirt
Pappa: INGEN ANING
Tony: INGEN ANING
Kategori:

Huvudet.

Ligger hemma i sängen, mår inte alls bra.. Inte kunnat somna än, tack musse för att du sitter uppe och håller mig sällskap.. Vet inte vad det är som händer men huvudet känns inte på topp alls och de snurrar runt i skallen, behöver huvudvärkstabletter, behöver sömn, behöver vatten behöver allt, men orkar inte ens ta mig ut i köket för att hämta ett glas vatten. Lär inte bli något jobb imorgon inte när jag mår såhär.. Jävla skit! Jag är förbannad på riktigt, ville till jobbet, ville att dan skulle rinna på som vanligt, men när jag mår såhär kan jag ju inte gå till jobbet, spceiellt inte när jag inte ens har sovit något. Om en halvtimme går pappa upp för att gå till jobbet och själv har man inte fått sig en endast blund inatt. Jävla skit kväll..
Kategori:

Träningen är igång.

Idag är det onsdag, mitt nya jag börjar att känna sig helt död då jag enbart tränat en dag än så länge, men kroppen är nog inte van vid en sånn omställning från att bara gå och träna nån gång i veckan till att ni dessutom gå på en diet och träna typ varje dag och ledig en dag i veckan istället. Men kommer nog att bli otroligt lättare efter två veckors träning då man börjar komma in i det. Jag är helt slut i kroppen sen igår och har sovit som en stock hela långa natten(vilket jag aldrig annars brukar kunna, så det är skönt i alla fall).

Idag blir det träning på gymet (ensam) då madde fortfarande går på pencilin och måste återhämt sig innan hon kan börja köra igång. Kanske ska syrran eller morsan på passet ikväll och det blir att träna arobic med dem istället. Annars blir det ensamt på passet för att sedan springa lite på bandet innan jag beger mig hemåt..

Nu dags för vågen innan jag sticker iväg till jobbet så jag vet vad jag ligger på innan mina veckor börjar rulla igång med träning och diet. Tjingeling.
Kategori: