Träningen är igång.

Idag är det onsdag, mitt nya jag börjar att känna sig helt död då jag enbart tränat en dag än så länge, men kroppen är nog inte van vid en sånn omställning från att bara gå och träna nån gång i veckan till att ni dessutom gå på en diet och träna typ varje dag och ledig en dag i veckan istället. Men kommer nog att bli otroligt lättare efter två veckors träning då man börjar komma in i det. Jag är helt slut i kroppen sen igår och har sovit som en stock hela långa natten(vilket jag aldrig annars brukar kunna, så det är skönt i alla fall).

Idag blir det träning på gymet (ensam) då madde fortfarande går på pencilin och måste återhämt sig innan hon kan börja köra igång. Kanske ska syrran eller morsan på passet ikväll och det blir att träna arobic med dem istället. Annars blir det ensamt på passet för att sedan springa lite på bandet innan jag beger mig hemåt..

Nu dags för vågen innan jag sticker iväg till jobbet så jag vet vad jag ligger på innan mina veckor börjar rulla igång med träning och diet. Tjingeling.
Kategori:
Lejla:

min lila menaru?

alexandra :):

Lätt att vi ska ha ju :P you are welcome anytime :P

NIKLAS:

IM BACK! :)Haft en torr period av bloggande, men ska nu upp till mina siffror jag hade innan ;)Allt bra med dig?

Det var ett tag sen.Ha en underbar lördag// http://niklasvikt.blogg.se

Kommentera inlägget här: