Torsdags morgon

Fan vad sur jag blev, skrev nyss ett inlägg här och hade precis skrivit klart allt när allt bara försvann, ÅÅÅH.. Det är sånt som verkligen kan göra mig riktigt förbannad. Inte för att det tar lång tid att skriva något nytt eller skriva om samma sak igen men bara själva grejen, när jag väl var klar.. Hur som helst blir det jobb idag med, skulle inte ha jobbat utan skulle ha en ledig dag, men bestämde mig för att komma in och hjälpa till nu på morgonen då dem behöver mig. Sålde jäkligt bra igår och det var mycket att göra så vi han inte fylla på butiken under dagen. Det resulterade till att hela butiken är rätt gles och det blir att larma och galga upp kläder hela morgonen för min del. Jobbar alltså mellan 08-12 sedan ska jag försöka komma iväg och sola. Har sagt nu i typ en hel veckas tid att jag ska sola men har liksom inte blivit av, men nu ska jag ta mig i kragen. Sedan blir det ut med hunden för att tillsist åka och träffa madda och shoppa lite (fall jag hittar något som faller mig i smaken) sedan en mysig fika. Sedan imorgon blir jag ledig hela långa dagen:) Skönt !!


Bjuder på en bild en kille målat av på bilden brevid, vad tycks?
Kategori:

Kärlek?

Jag vill också vara kär, vill också känna pirr i magen när killen jag tycker om är runtomkring, vill också längta efter honom så fort jag inte pratar med han, vill också ha någon runt omkring mig som också gillar mig tillbaka, är det inte det livet går ut på för många, letar ständigt efter sin soulmate? Är det inte så det är? Man söker alltid, alltid efter något bättre, något mer verkligt, något man själv vill känna på? Söker man inte alltid efter de man inte har? Varför saknar man något man aldrig fått känna på? Varför saknar jag kärleken jag aldrig fått känna? Vad är det då jag saknar? Jag vet ju inte ens hur det känns? Vill också vara kär!
Kategori:

Dagarna går..

Hej bloggen, haha typiskt sätt för många att börja men icke jag inte.. Tjenare hoppsan allihopa som läser (vilket inte verkar vara så många).. För ni är väldigt tysta där ute, lägg en kommentar så jag vet att ni läser :D.. Idag blir det i alla fall jobb til 20.30, jag vet en lång lång dag.. Stänger alltså på jobbet sen efter ska jag försöka att både sola och hämta ut paket, behöver nämligen sola för har blivit jättejätte blek.

Sitter just nu och käkar macka med svamp på.. Har nämligen stekt lite svamp och haft på macken (underbart).. Älskar svamp och räkor ännu mer, skulle kunna leva på de :D Hur som helst så la jag i lite extra svamp i min lunchlåda också till mina maccaroner och köttbullar, passar de? haha, återstå att se när jag ska käka sen.. Hur som helst önskar jag alla där ute en underbar dag :) Tjing!

Glömde nästan, här är två jackor jag beställt nygligen..
Kategori: