Dagarna går..

Hej bloggen, haha typiskt sätt för många att börja men icke jag inte.. Tjenare hoppsan allihopa som läser (vilket inte verkar vara så många).. För ni är väldigt tysta där ute, lägg en kommentar så jag vet att ni läser :D.. Idag blir det i alla fall jobb til 20.30, jag vet en lång lång dag.. Stänger alltså på jobbet sen efter ska jag försöka att både sola och hämta ut paket, behöver nämligen sola för har blivit jättejätte blek.

Sitter just nu och käkar macka med svamp på.. Har nämligen stekt lite svamp och haft på macken (underbart).. Älskar svamp och räkor ännu mer, skulle kunna leva på de :D Hur som helst så la jag i lite extra svamp i min lunchlåda också till mina maccaroner och köttbullar, passar de? haha, återstå att se när jag ska käka sen.. Hur som helst önskar jag alla där ute en underbar dag :) Tjing!

Glömde nästan, här är två jackor jag beställt nygligen..
Kategori:
mallan:

Jag läser alltid din blogg när du uppdaterar, Lagt till dig på min bloglovin. Men jag är väldigt dålig på att skriva en kommentar. Men det ska det bli ändring på!Hmm jag skulle oxå behöva sola lite. Blekfis :P

Men hoppas du får en bra dag!

och ja det är gott med svamp.

Kramis

Erika:

Fina jackor :)

Sofi:

Älskar den svarta med paljetter, jätte fin :)

Kommentera inlägget här: