BABBEL till tusen!

Fan vad usel jag är på uppdatering, hur fan kan man vara så jävla SÄMST.. Hur som helst så har jag sovit 2-3 timmar inatt.. För var tvungen att gå upp vid fyra imorse för att jag ska möt upp lite folk klockan fem då det rör sig vidare mot ullared.. Fattar ni vad jävla trött jag är och inte fan känner jag för att sitta i en jävla bil i 4-5 timmar och dessutom gå i en affär FULLSMOCKAT med folk (för de lär de ju vara nu under juletider).. Hoppas på lite sömn i bilen i alla fall då man garanterat kommer att vakna upp som en ZOMBIE haha..

Hoppas på att inte shoppa allt för mycket på ullared fast samtidgt hoppas jag att jag hittar lite fynd :D hehe, ja splittrade känslor angående vistelsen dit, men jag tror att vi kommer att ha en toppendag jag, melle, thomas och hans vän.. Nu måste jag sluta för ska möta upp melle och thomas om 15 min så behöver packa ner mackorna och drickan inför resan i bilen och dessutom börja slå på ett leende, man kan ju förfan inte vara bitterfitta haha..

Hörs senare, kanske är jag inte hemma förän riktigt sent ikväll då thomas också frågat om jag och melle ska ut efter vi kommer hem från ullared, JA exakt ni hör ju själva hur det låter, inte direkt så man lär vara taggad till de, men aja vi får se hur vi känner och hur vi gör :) Nu måste jag gå, FAN VAD JAG BABBLAR !!
Kategori:
Kommentera inlägget här: