Städat

Har varit duktig och städat hela mitt rum, allt är perfekt här inne nu, finns inte en gnutta smuts, finns inte en endaste grej att finslipa på för allt är hur fint som helst.. När det blir lite mörkare, om dryga timmen tänkte jag dessutom tända massa ljus och bara njuta av hur fint det är här inne :)

Sedan tänkte jag välja ut kläder tills imorgon så de redan ligger framme så jag slipper slita bland mina nyvikta lådor och så imorgonbitti.. Det ska bli en grej av vana att lägga fram kläderna dagen innan så jag slipper få panik när jag väl ska till jobbet och inte vet vad jag ska ha på mig, det är då kaosen i lådorna och garderoben börjar.

Nu är det dags att bara njuta, önskar att man hade någon här att njuta med.
Kategori:

Blä

Ojoj, vad jag inte orkar jobba idag. Känner inte alls för de, löningshelg och allt, lär ju bli kaos i butiken eller vad tror ni? Sen lär jag säkert bli satt på övre plan bara för att göra min dag ännu värre. Ja jag vet inte, är negativ till att jobba idag, men får väl ta en timme i taget, är ju trotts allt 6 timmars jobb bara så får helt enkelt hålla ut för imorgon är jag ledig.
Kategori:

...

Då ska man snart iväg till jobbet.. Jobbar bara ynka 4 timmar idag, men de är dem dagarna som brukar vara jobbiga att ta sig igenom.. Men jag har sovit väldigt bra idag då jag la mig otroligt tidigt, så ska nog inte bli några problem att jobba dem timmarna, hoppas bara jag får vara på lagret (men är väldigt tveksam).

Efter jobbet blir det stor röj. Göra iordning min garderob, göra iordning mina lådor brevid garderoben, göra iordning min stol med kläderöverallt, göra iordning alla byrålådor, bädda rent i sängen, damma hela rummet, tömma garderoben på gamla saker och in med det nya.. Ja allt ska bli strålande rent och fint i mitt rum till kvällen/natten. Sedan ska man upp och jobba imorgon igen..

Kategori: