Tankarna riktas åt dig

Jag tror aldrig att jag kommer kunna smälta den här hemska händelsen helt.. Det som hände var bland det jobbigaste jag har varit med om, speciellt när vi precis börjat prata igen ju.. Det tar hårt när man tänker på dig, det tar hårt när man ser alla nära till dig och alla i din familj och vänner sörjer så djupt. Själv mår jag inte de minsta bra jag heller.. Man försöker kliva upp och försöka tänka att ingen kunde göra något, det kommer alltid ske saker i vår omgivning som ingen kan göra något åt, det bara händer.. Men det är så svårt, man vill ju bara ha tillbaka dig ner hit på den här jorden.

Dina vingar kommer alltid flyga högt över oss, ditt leende kommer alltid lysa i de mörkaste stunder. Ditt skratt kommer vi alltid att höra inuti våra huvuden och din ömhet och värme du gav alla kommer alltid finnas kvar. Du är en sann vän som alltid gav en värme och ett hopp i allas ögon. Du är en förebild och en sann vän och bror. Även fast vi bara var sysslingar (rätt långt bort på släktfronten) så sågs du alltid som en kusin.. Du är saknad bland många människor på den här jorden och det finns otroligt många som alltid kommer att se upp på dig.Alexander Strandberg, du var och kommer alltid att vara en underbar människa i allas ögon. Du kämpade när du hade det som svårast, du gav aldrig upp utan du återhämtade dig och hamnade på fötter igen, allt gick ju så bra för dig, du hade dina drömmar i dina händer.. Men vägen var krokigare och mer komplicerad än vi trodde. Du togs ifrån oss alldelessför fort. Du kommer alltid finnas i allas minne, i allas tankar och i allas hjärtan. <3 Tänder ljus för dig dagligen och hoppas att du ser, hoppas att du kollar ner och inser att jag önskar vi hade fått lära känna varandra på nytt.. Men tiden var för kort och det fanns mycket saker vi inte hann med.

Sväva över oss, ge oss gärna tecken när du är i närheten.. Skydda oss och led oss mot den rätta vägen. Vi kommer alltid att blicka tillbaka på tiderna då du fanns här, minnena som alla har med dig kommer alltid att finnas kvar. Det är många där ute som håller av dig min vän, glöm aldrig det. <3

Bostadsförmedlingen

Nu har jag varit duktig och äntligen anmält mig till bostadskön... Kan vara skönt att vara med där och kanske få börja klättra upp och kunna få någon lägenhet tillslut.. Jag vet att det finns folk som står i flera flera år utan att få något bra napp, men man vet aldrig.. Nu är jag anmäld i alla fall och kommer att betala 250 kronor per år för att vara med där så det är absolut värt det..

Kategori:

Snabba Cash

Då har jag och annika bokat biljetter till snabba cash på tisdagskvällen... Ska bli mysigt att gå på bio med dig igen gumman och bara koppla bort tankarna och få annat i huvudet för en gång skull.. Vi tänkte att vi käkar något på sandys innan sen blir det bio i dryga två timmar sen en tripp hem.. Eftersom vi har bokat filmen som går 18.30 så kommer man inte hem sådär sent mitt i natten heller utan kommer hem väldigt skapligt så det är skönt :)

Kategori: