Åh!

Fan vad trött jag blir.. Har vairt själv hemma nu en hel vecka och idag när jag kommer hem är mina föräldrar hemma.. De första jag hör när jag kommer hem från jobbet är inte hej, hur är det, vad kul att se dig eller något i den varianten nej det är bara klag hela tiden, alltid såhär.. Vafan är det för jävla tjat som jämnt ska komma upp, vafan vill dem ha från mig.. Dem har varit från mig en vecka kan man inte vara lite trevlig då eller? NEJ! Då är det bara tjat och klagandes på allting. Trött på skiten!
Kategori:

Bla bla bla

Har inte riktigt varit mig själv på senare tiden.. Jag mår rätt dåligt om jag ska vara ärlig, vet inte riktigt vad allt beror på.. Har ont i magen så det kniper väldigt ofta för att jag är orolig över saker och ting. Måste ta tag i det! Måste få en förändring, måste hitta tillbaka till mitt rätta ja, går inte att bara gå runt och må såhär.. Det tar kål på mig :(

De har regnat i två dagar nu, det har åskat och regnat men igår var det ändå värst.. Jag och matilda skulle fram och tillbaka till affären för att köpa saft. DEt kan vara ca 100 meter till affären och vi sprang hela vägen dit och hela vägen hem, men ändå lyckades det bli att vi båda droppade som om vi hade badat i en pool med kläderna på.. Det bara öste ner som om någon släppte en hink över huvudena på oss..

Ibland kan jag inte låta bli att tänka på fall det är något speiellt som händer de dagarna det regnar, fall det finns någon anledning till att det regnar just sådär mycket.. Ja menar, hmm kan inte förklara.. Har alltid varit väderkänslig.. Nu gör min mage så otroligt ont så ska ta en tablett och bege mig till jobbet..


Idag bjuder jag på denna.. Kolla här hade jag ändå färg kvar ju:o och det är kanske två veckor sedan :( VILL HA TILLBAKA SOLEN! Funderar starkt på att åka och sola solarium efter jobbet eller tidigt imorgonbitti..

Jag skulle ha jobbat i helgen men blir inte så, ska åka bort, de ska bli väldigt skönt behöver få komma ifrån! Hoppas jag mår bättre och tar igen mig efter helgen..
Kategori:

Fina skor!

En sida som jag inte har varit inne på under en väldigt lång tid är gojane.com, nämligen så att förra gången jag beställde där kom det mycket extrakostnader jag inte var berädd på, eller snarare glömde bort att det skulle tillkomma.. Jag menar självklart betalar man frakt avgiften som är högre än vanligt då det är från staterna, men sedan var man ju tvungen att betala tullen också och köper man några par skor och kläder så blir tullavgiften faktikst rätt hög. Så därför har jag inte orkat eller tagit mig an att beställa saker från gojane.com.. Men nu när jag var inne och kollade så hade dem fått in riktigt fina skor faktiskt och det kliar lite i fingrarna när jag ser dem och när dem dessutom är hyffsat billiga.. Så undrar, är det någon annan som vill beställa därifrån kan vi kanske göra de tillsammans, så blir tullen och frakten lite mindre :DHur fina är inte kilklackarna liksom.. Jag bara älskar alla modellerna, väldigt fina i färgerna och formerna.. Gud så jag älskar skor.. Vill bara ha fler och fler och fler :D livsfarligt med sånna här saker, man får liksom som abstinensbesvär, vill bara ha och ha och ha..
Kategori: