Bla bla bla

Har inte riktigt varit mig själv på senare tiden.. Jag mår rätt dåligt om jag ska vara ärlig, vet inte riktigt vad allt beror på.. Har ont i magen så det kniper väldigt ofta för att jag är orolig över saker och ting. Måste ta tag i det! Måste få en förändring, måste hitta tillbaka till mitt rätta ja, går inte att bara gå runt och må såhär.. Det tar kål på mig :(

De har regnat i två dagar nu, det har åskat och regnat men igår var det ändå värst.. Jag och matilda skulle fram och tillbaka till affären för att köpa saft. DEt kan vara ca 100 meter till affären och vi sprang hela vägen dit och hela vägen hem, men ändå lyckades det bli att vi båda droppade som om vi hade badat i en pool med kläderna på.. Det bara öste ner som om någon släppte en hink över huvudena på oss..

Ibland kan jag inte låta bli att tänka på fall det är något speiellt som händer de dagarna det regnar, fall det finns någon anledning till att det regnar just sådär mycket.. Ja menar, hmm kan inte förklara.. Har alltid varit väderkänslig.. Nu gör min mage så otroligt ont så ska ta en tablett och bege mig till jobbet..


Idag bjuder jag på denna.. Kolla här hade jag ändå färg kvar ju:o och det är kanske två veckor sedan :( VILL HA TILLBAKA SOLEN! Funderar starkt på att åka och sola solarium efter jobbet eller tidigt imorgonbitti..

Jag skulle ha jobbat i helgen men blir inte så, ska åka bort, de ska bli väldigt skönt behöver få komma ifrån! Hoppas jag mår bättre och tar igen mig efter helgen..
Kategori:
Kommentera inlägget här: