Ullared någon?

Vem vill med mig till ullared? ja ni hörde rätt ullared? fatta vad kul att åka dit på en liten tripp ta typ bussen dit och sen sova över på en kamping.. Sedan åka hem och ha handlat lite roligheter inne på självaste ullared:D vad säger ni? någon som vill med, någon som har bil och vill åka? Kommigen nu brudar :D
Kategori:

Då blir det stan själv då!

Sitter just nu på pappas data och kollar lite bilder från julen som han tydligen har tagit (inga jag har sett tidigare) lite kul när man ser sig själv på kort man inte ens viste fanns men sure.. Jag och Matilda skulle åka in till stan tidigt idag för att jag skulle hinna gå på systemet och köpa lite cider till midsommar men det lär jag ju få drömma vidare om då hon inte svarar, ja menar hur mycket cider brukar det finnas kvar på systemet dagen innan midsommar.. Precis!!

Jag avskyr när man har bestämt att göra någonting och folk skiter i de, ignorerar det eller helt enkelt inte kan svara på sin jävla telefon OCH OM MAN SOVER, hon sa att jag skulle ringa och terra henne så hon skulle vakna men 20 missade samtal senare och hon har inte ens lyft på ärslet från sängen. FUCK IT! Stan själv för min del!

Kategori:

Mina fina köp från bulgarien !


Min fina långklänning som jag köpte utan att ens pröva, men den satt bra :D


Mina tre underbara ringar, armband samt min henna tatuering :P

http://publishme.se/96037/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

Sedan är det påfyllt med sprit överallt i mitt rum numera :p Taxfree!!
Kategori: