Idag mår jag bättre..

Som tur är har jag återhämtat mig lite efter två dagars ren av spya, ush.. Har inte alls mått bra men nu äntligen börjar det vända, frågan är bara vad som gjorde mig sådär sjuk? ingen aning om vad det kan ha varit faktikst. Först trodde jag det var hallona, har nämligen hört från Annika en kompis och dem har även gått ut med det i tidningen att det tydligen ska innehålla kräkmedel i de frysta hallonen och Madde, brorsans flickvän hade ju med sig hemmajord glass med fysta hallon på sidan av, vilket jag åt av.. Men ingen annan blev dålig utav de, så det kan ju inte ha med de att göra? eller?

Hur som helst har jag precis tagit en promenad med yamb (min hund) vilket var en otäck stund, då det är otroligt äckligt väder ute idag, sådär ruggigt så man inte ens vill visa sig ute, grått och tråkigt. USH!

Idag ska jag bara ligga i sängen och inte göra någonting, för imorgon ska jag jobba så behöver verkligen återhämta mig så mycket jag kan just nu.. :) Har precis betalat in hyran till mamma och även betalat två fakturor, så nu känner jag mig duktig.. Nu har jag betalat alla skulder jag har och det enda som är kvar är en faktura från H&M som inte ens har anlänt till dörren..

Tänkte ringa och boka in så någon ska fixa mina naglar också:) Alltid velat ha långa fina naglar men aldrig kommit till skott då jag vet att jag har svårt att hantera dem, men dem behöver ju inte vara så extrem långa eller? :) hehe.. De blir kanske idag jag ringer eller möjligtvis imorgon!


Någon månad gammal bild, men tror inte jag har visat den? :P

Kategori:
Kommentera inlägget här: