:) lite snabb uppdatering

Sitter just nu i min säng i mitt rum har städat igenom de sista två lådorna i min garderob (förlåt lejla vet att du ville vara med men hade inget att göra så satte igång så jag fick iordning allt där inne).. Pappa sitter just nu med en sånn där träningsmaskin på magen, haha kul att höra hur han skriker när jag ställer in på högsta nivån och han säger, det bränner ta bort, ta bort.. haha.. Hur som helst blev de ingen festlighet eller något ikväll, men kanske lika bra de.. Bra att jag vilar upp mig själv och min kropp..

Imorgon blir det antagligen sex and the city med åsa på jobbet :) jag som verkligen ville se den nya filmen gör de gärna så tidigt som möjligt och eftersom jag inte har några planer för min lediga dag så passar de ju perfekt :) Sedan ska jag försöka att träffa matilda på dagen och sola och försöka fixa så mitt hår blir lite ljusare och hennes lite mörkare, tror ni att vi lyckas ;)? de återstår att se fall jag ens vågar... :P

Nu ska jag snart iväg på promenad med lejla så ska nog röra mig från datan och försöka fixa de sista här i mitt rum så de är städat och fint innan jag beger mig ut så jag kommer hem från promenaden sen och bara kan njuta av att allt är färdigstädat och fint :)

Kategori:

Mera att tillägga!

Vad är de här, hittar ju bara mer och mer som jag vill ha från gina tricot men nu är det slutshoppat den här månaden, de enda jag får köpa är tunikan som hänger undanhängd på jobbet och sedan småsaker som jag behöver inför resan med lejla som solskydsfaktor och sånt.. Sedan får jag dessutom köpa ett par flippflopp, ett par sneekers hög modell.. Sen är de slut med de roliga.. Har inga pengar till att shoppa för ska ju börja spara på riktigt har vi sagt :)

Hm.. Ja i alla fall så klickade jag ju nyss hem lite nytt från gina tricot igen och de kommer ju inte att hinna komma den här veckan då det redan är torsdag och mitt andra paket jag beställde igår kommer imorgon så får jag det här nya paketet på måndag.. En fin liten födelsedagspresent till mig själv till tisdagen :) hehe.. Men nu ska jag faktikst kila från datan innan den lägger av, (inga batterier då min laddare har gått och dött och jag måste köpa en ny)..
Skit fina smycken som jag vet att jag kommer att ha grym anvädning för i sommar när man är brun och fin, sedan de svarta byxorna som satt hur bra som helst som jag kommer att jobba i dagligen fan.. Sedan tröjan jag sk aha när jag åker inlines hahah.. Sen tightsen som passar as bra till hel svart klädsel :P oh yes..
Kategori:

Nytt inför sommaren :)

Jag har precis beställt hem lite saker från gina tricot.. Blir så när man bara sitter hemma vid datajäveln :p hehe.. Hur som helst är det massa fina saker som jag kommer att ha användning för i sommar :) Så det blev lite blandat.. Allt från linne, till klänning, till shorts och leggings.. Hoppas att jag kan ha allt nu, hatar att skicka tillbaka massa returer, vet att jag kan ha den blommiga klänningen, de svarta linnet och den blårandiga klänningen, resten är lite suddigt, men de ska nog gå bra :D Oftast vet jag ju vad jag har för storlekar angående kläderna på gina tricot..

Svart linne - 149 kr
Svart/vit randig klänning - 149 kr
Blå/vit randig klänning - 199 kr
Blommig klänning - 199 kr
Beiga shorts - 299 kr
Röda shorts - 199 kr
Svarta shorts - 199 kr
Ljusblåa leggings - 249 kr
Kategori: