:) lite snabb uppdatering

Sitter just nu i min säng i mitt rum har städat igenom de sista två lådorna i min garderob (förlåt lejla vet att du ville vara med men hade inget att göra så satte igång så jag fick iordning allt där inne).. Pappa sitter just nu med en sånn där träningsmaskin på magen, haha kul att höra hur han skriker när jag ställer in på högsta nivån och han säger, det bränner ta bort, ta bort.. haha.. Hur som helst blev de ingen festlighet eller något ikväll, men kanske lika bra de.. Bra att jag vilar upp mig själv och min kropp..

Imorgon blir det antagligen sex and the city med åsa på jobbet :) jag som verkligen ville se den nya filmen gör de gärna så tidigt som möjligt och eftersom jag inte har några planer för min lediga dag så passar de ju perfekt :) Sedan ska jag försöka att träffa matilda på dagen och sola och försöka fixa så mitt hår blir lite ljusare och hennes lite mörkare, tror ni att vi lyckas ;)? de återstår att se fall jag ens vågar... :P

Nu ska jag snart iväg på promenad med lejla så ska nog röra mig från datan och försöka fixa de sista här i mitt rum så de är städat och fint innan jag beger mig ut så jag kommer hem från promenaden sen och bara kan njuta av att allt är färdigstädat och fint :)

Kategori:
Lejla:

bajskorv! :P

Kommentera inlägget här: