Mera att tillägga!

Vad är de här, hittar ju bara mer och mer som jag vill ha från gina tricot men nu är det slutshoppat den här månaden, de enda jag får köpa är tunikan som hänger undanhängd på jobbet och sedan småsaker som jag behöver inför resan med lejla som solskydsfaktor och sånt.. Sedan får jag dessutom köpa ett par flippflopp, ett par sneekers hög modell.. Sen är de slut med de roliga.. Har inga pengar till att shoppa för ska ju börja spara på riktigt har vi sagt :)

Hm.. Ja i alla fall så klickade jag ju nyss hem lite nytt från gina tricot igen och de kommer ju inte att hinna komma den här veckan då det redan är torsdag och mitt andra paket jag beställde igår kommer imorgon så får jag det här nya paketet på måndag.. En fin liten födelsedagspresent till mig själv till tisdagen :) hehe.. Men nu ska jag faktikst kila från datan innan den lägger av, (inga batterier då min laddare har gått och dött och jag måste köpa en ny)..
Skit fina smycken som jag vet att jag kommer att ha grym anvädning för i sommar när man är brun och fin, sedan de svarta byxorna som satt hur bra som helst som jag kommer att jobba i dagligen fan.. Sedan tröjan jag sk aha när jag åker inlines hahah.. Sen tightsen som passar as bra till hel svart klädsel :P oh yes..
Kategori:
Kommentera inlägget här: