Mössa <3Här är min fina mössa jag har beställt :D jag beställde den dock i svart och sedan med den fin fina toffsen på.. JAG ÄR TYP KÄR, hoppas jag får den snart för behöver den verkligen i de här äckligt kalla vädret :P

Kategori:

Lussemys:D

HAHA vaaa.. Blev uppraggad i rulltrappan påväg hem från jobbet idag.. En kille som kommer gåendes i rulltrappan och stannar upp vid mig och säger att jag var väldigt snygg och jag tackar och trodde han skulle fortsätta men icke, istället frågar han hur länge jag har bott här, hur de kommer sig att han inte har sett mig, om han får bjuda ut mig på middag, om han får mitt nummer, om han kan tänka sig att ses och grejer.. Haha jag som blev typ helt paff och lite halvt chockad av vad som hände svarade tillbaka att jag var upptagen, haha..

Hur som helst så var de dagns roligaste i alla fall.. Har nu även köpt hem gifflar med saffran smak, annas pepparkakor med kavlins ädelost på samt glögg med saffran smak.. Det var ju första adevent igår, men eftersom jag mådde så jävla dåligt som jag gjorde igår så blev det inge lussefirande där, så istället blir de lite advensmys ikväll :) Så tänkte mysa ner mig i sängen sen och ladda upp med lite godsaker.. Kan behöva de efter den här äckliga helgen som för mig var bland de värsta jag har varit med om.

Har försökt ringa och försökt letat efter min kamera men ingen som svarar på de där jävla stället så får ringa tillbaka imorgon ytterligare en gång. Nog för mig.. Nu ska jag mysa med mig själv.. Kanske tappar jag upp ett varmt bad senare också.. Dessutom ska jag försöka orka med en promenad med finaste Lejla, vi har massa att prata om efter helgen som varit. <3
Kategori:

Katastofal helg

Först måste jag rätta mig efter förra inlägget, KVARNEN skulle det vara, men hur som var det SKIT till max. Min andra dag på helgen (lördag) skulle asolut bli bättre var mina planer.. Allt började hur bra som helst hemma hos mig tillsammans med Sophie och vi hade verkligen jätte trevligt, sedan när vi drog ut så var det jätte bra tills min andra drink. Tro det eller ej, DROGAD. Minns ingenting efter den drinken och jag har ingen aning om vad som skedde under hela den tiden. Som tur är satte Sophie mig i en taxi hem och jag vaknade i alla fall i min egna säng, men har ALDRIG mått så dåligt som jag gjorde igår.. Asså jag kände mig som jag flög? (kan inte besrkiva känslan) var som jag inte hade kontroll på min kropp utan liksom var utanför den.. Ush de var hemskt. SÅ VILL JAG ALDRIG KÄNNA IGEN, ALDRIG MER ska jag lämna min drink obevakad..

Hur som helst så pallrade jag mig iväg till jobbet igår i alla fall och FY FAN vad jag mådde. Men idag känns de i alla fall någelunda bättre, fast mår fortfarande skit. Hoppas verkligen att dagen går fort så jag får komma hem och ta en lång dusch och bara få vara.. Behöver ladda batterierna till resten av veckan.

Förlorade dessutom min älskade kamera i helgen på kuppen:( så blir att ringa till stället vi var på för att höra fall dem kan ha fått in den och även till taxibolaget och se fall dem har den.. Fan jag som verkligen behöver kameran till thailand som jag åker till snart liksom. Hur kul är det då när skiten bara försvinner. FAN FAN FAN. Jaja, inte mkt att göra åt, nu ska jag borsta tänderna och klä på mig och ge mig ut i snövädret och in till jobbet, TJINGELING!
Kategori: