Katastofal helg

Först måste jag rätta mig efter förra inlägget, KVARNEN skulle det vara, men hur som var det SKIT till max. Min andra dag på helgen (lördag) skulle asolut bli bättre var mina planer.. Allt började hur bra som helst hemma hos mig tillsammans med Sophie och vi hade verkligen jätte trevligt, sedan när vi drog ut så var det jätte bra tills min andra drink. Tro det eller ej, DROGAD. Minns ingenting efter den drinken och jag har ingen aning om vad som skedde under hela den tiden. Som tur är satte Sophie mig i en taxi hem och jag vaknade i alla fall i min egna säng, men har ALDRIG mått så dåligt som jag gjorde igår.. Asså jag kände mig som jag flög? (kan inte besrkiva känslan) var som jag inte hade kontroll på min kropp utan liksom var utanför den.. Ush de var hemskt. SÅ VILL JAG ALDRIG KÄNNA IGEN, ALDRIG MER ska jag lämna min drink obevakad..

Hur som helst så pallrade jag mig iväg till jobbet igår i alla fall och FY FAN vad jag mådde. Men idag känns de i alla fall någelunda bättre, fast mår fortfarande skit. Hoppas verkligen att dagen går fort så jag får komma hem och ta en lång dusch och bara få vara.. Behöver ladda batterierna till resten av veckan.

Förlorade dessutom min älskade kamera i helgen på kuppen:( så blir att ringa till stället vi var på för att höra fall dem kan ha fått in den och även till taxibolaget och se fall dem har den.. Fan jag som verkligen behöver kameran till thailand som jag åker till snart liksom. Hur kul är det då när skiten bara försvinner. FAN FAN FAN. Jaja, inte mkt att göra åt, nu ska jag borsta tänderna och klä på mig och ge mig ut i snövädret och in till jobbet, TJINGELING!
Kategori:
Kommentera inlägget här: