Lussemys:D

HAHA vaaa.. Blev uppraggad i rulltrappan påväg hem från jobbet idag.. En kille som kommer gåendes i rulltrappan och stannar upp vid mig och säger att jag var väldigt snygg och jag tackar och trodde han skulle fortsätta men icke, istället frågar han hur länge jag har bott här, hur de kommer sig att han inte har sett mig, om han får bjuda ut mig på middag, om han får mitt nummer, om han kan tänka sig att ses och grejer.. Haha jag som blev typ helt paff och lite halvt chockad av vad som hände svarade tillbaka att jag var upptagen, haha..

Hur som helst så var de dagns roligaste i alla fall.. Har nu även köpt hem gifflar med saffran smak, annas pepparkakor med kavlins ädelost på samt glögg med saffran smak.. Det var ju första adevent igår, men eftersom jag mådde så jävla dåligt som jag gjorde igår så blev det inge lussefirande där, så istället blir de lite advensmys ikväll :) Så tänkte mysa ner mig i sängen sen och ladda upp med lite godsaker.. Kan behöva de efter den här äckliga helgen som för mig var bland de värsta jag har varit med om.

Har försökt ringa och försökt letat efter min kamera men ingen som svarar på de där jävla stället så får ringa tillbaka imorgon ytterligare en gång. Nog för mig.. Nu ska jag mysa med mig själv.. Kanske tappar jag upp ett varmt bad senare också.. Dessutom ska jag försöka orka med en promenad med finaste Lejla, vi har massa att prata om efter helgen som varit. <3
Kategori:
Kommentera inlägget här: