Shopping till tusen

Haha stört att vakten från helgen har hittat till min blogg *stalker* haha nejdå.. Men ofta han dessutom kommenterar min fina tabbe på dansgolvet där mina fötter gled isär som om jag hade halkat på bananskal.. Självklart gör jag inte som de flesta hade gjort och ställer sig upp som om inget har hänt utan jag kör min vanliga överdrivna grej att ligga kvar och skratta så självklart ännu fler ser att jag har dunstat i golvet.. Good work!

Igår var det shoppingdagarnas shoppingdag FYFAN vad mycket saker jag fick med mig hem, 3500 kronor fattigare också:( Slutshoppat för den här månaden!! Lite svårt att shoppa mer när man dessutom inte har pengar.. Måste betala in mitt körkort nu också så de är gjort innan intensivkursen sätter fart.Tänkte ta lite bilder på mina nya plagg men orkar faktiskt inte nu såhär innan jobbet så får bli ikväll i så fall (om jag orkar de då med).. Jobbar i alla fall till 18.00 ikväll sedan blir det hem och försöka städa iordning här hemma för att tillslut ringa madde och höra hur halloween är planerad, köpte faktiskt stift-tänder så jag kan suga blod i helgen ;) haha..

NOG med babbel.. Saknar Lejla också :( nu var de länge sedan vi tog våran traditionella promenad så det får bli snarast! Finns ju alltid massa skitsnack att prata av sig om, så vad säger du gummsan? Promenad ikväll kanske? :) Hör av dig fall du ser detta, annars får du ett sms av mig under dagen..
Kategori:
Kommentera inlägget här: