Veckan ser ut på följande vis

Nu måste allt börja planeras.. Först blir det jobb till 17.00, sedan hem till sophie för att beställa resa till Thailand och sist men inte minst blir det att lägga sig tidigt ikväll. Jag behöver så mycket sömn jag kan få då jag sover så dåligt om nätterna. Efter dagens arbetspass blir det två dagar till med arbete för att sedan sluta veckan med en mysig middag på vaxholm hotell för att fira brorsan som fyller år på lördag.Kategori:

Thailand :)

Imorgon blir det alltså att planera inför resaan till Thailand, jag och Sophie kommer iväg trots alla motgågnar vi har haft med den här resan men äntligen är allt klart.. Jag har fått ledigt och det blir Thailand från runt den 10 Januari till runt den sista Februari. Detta kan bli bra, två månader i varma och underbara Thailand, vad kan gå snett? INGET! Imorgon jobbar jag från 10-17 och efter de blir det att möta upp Sophie för att sedan åka hem till henne och boka och planera inför våran tripp till Thiland, så blir lite mys hos henne med att kolla resor och börja planera...

Kategori:

.

De finns ju verkligen idioter i den här världen. Folk som inte bryr sig, folk som tar sitt egna ego före allt annat, folk som inte ser när andra skadas och görs illa, folk som trycker ner och behandlar fel, folk som behandlar andra som dem vet att dem själva inte vill bli behandlade, folk som utnyttjar, folk som säger mycket men bevisar ingenting, folk som lovar och ljuger, folk som sviker och bedrar, folk som enbart bryr sig om en sak, SIG SJÄLVA!
Kategori: