Långa nätter..

De närmsta två dagarna kommer det bli långa nätter då jag jobbar på München och jobbar kväll/natt där.. Sedan blir det Gina på söndag också.. Så rätt skönt att jag får jobba hela helgen igen faktikst, känns skönt att tjäna pengar igen och känns skönt att inte festa så mycket även fast jag faktiskt skulle vilja ut nu i helgen så känns de bra att istället göra något nyttigt som att jobba och tjäna pengar istället för att slösa dem.

Idag kör jag all in på smink.. Känns som jag vill vara lite fin på jobbet idag, vet inte riktigt varför men de ska bli kul att fixa upp sig lite, hoppas bara inte jag får springa som en tok och plocka flaskor efter fulla människor idag som försöker flörta med än, utan att det istället blir min uppgift att stå i garderoben hela kvällen idag istället :) Känns som jag behöver en hyffsat lugn kväll ändå!

Idag börjar jag klockan 17.30 vilket jag inte riktigt vet vad jag ska göra innan själva konserten börjar, idag är det BOB HUND på listan, fråga mig inte vad det är för någon grupp, aldrig hört dem faktikst, inte ens hört talas om dem, men blir kul att se vad det är för människor som kommer och kollar på detta. Nu ska jag fixa mig det sista så visar jag lite bilder sen när jag är klar.. Ska ju trotts allt hinna in till dinsko innan och köpa mig ett par svarta tygskor som jag kan jobba i så jag slipper ha så ont i fötterna sen, tjingeling.

Kategori:
Kommentera inlägget här: