Första veckan avklarad

Idag har vi varit här en vecka, med tanke på att resan hit också tog typ 1-2 dygn så kan man säga 5-6 dagar för att vara helt korekt om hur länge vi verkligen varit på plats. Hur som helst så var solen framme igår för första gången på riktigt och jag och Shopie intog självklart stranden med glädje.. Vi låg inte där allt för länge då solen är stark och vi är bleka som små svenskar är, så vi ville inte bränna oss de första vi gjorde när vi var framme i den stekanden hettan.. Hur som helst så är det morgon här igen, klockan är halv 9 på söndagsmorgonen och just nu sover Sophie fortfarande.. Ska snart väcka henne så vi kan förbereda oss inför stranden och kanske käka någon frukost innan vi rör oss ner? Får se hur det blir med frukost, vi har ju enbart käkat högst en gång per dag när vi har varit här nere, vi är liksom inte speciellt sugna eller hungriga för fem öre..

Sophies huvudvärk och feber har gått över efter antibiotikan och värktabletterna hon fick, men halsen har hon fortfarande lite ont i men hennes mun är värst. Hon har fått blåsor och skit på tungan så vi gick tillbaka till apoteket och nu har hon fått någon salva samt några tabletter hon ska ta mot den skiten också.. Så vi hoppas verkligen att hon mår bra igen om några dagar..

Idag blir det sista dagen på Koh samui när vi istället drar över till Koh pangang där fulmoon och så väntar.. Fulmoon är inte förän den 21 januari, men vi vill vara där i tid då vi vet att det är väldigt svårt att få boende precis innan. Stoffe ska även han med till Koh pangang när det sen drar vidare till Krabi och phuket och sedan phi phi runt den 22 januari.. Fatta att det enbart gått en vecka och att vi har hela 6 veckor kvar, helt jävla galet. Önskar bara att vi får mer sol och att Sophie blir frisk så att vi kan hitta på mer saker..

Så nu har ni fått sett lite bilder från Koh Samui också, som ni ser på vissa av bilderna har det varit extremt molnigt och tråkigt väder den här veckan så vi hoppas verkligen att solen tar oss till Koh pangang, annars blir jag fan besviken på de här jävla vädret.. Hoppas ni har det bra i sverige, här är det troppen, och hoppas bara att solen vill ge med sig mera :D

Kategori:
Lejla:

Ser ju ut som att solen kommer igenom iaf. Vad gör ni när ni inte ligger o schteker? :D

Kommentera inlägget här: