Lite om dagen..

Då har man jobbat till 17.00 idag och rensat och fixat på lagret, ena sidan ser riktigt riktigt bra ut nu :) hoppas att tjejerna gör ett väldigt bra jobb medan jag är borta nu och säljer bort all rea och fixar fint tills jag kommer tillbaka. Jag har varit på väldigt bra humör hela dagen idag och har sagt hejdå till alla på jobbet och det ska verkligen bli underbart att komma iväg, jag längtar mer och mer nu..

Har precis tömt garderoben och mina byrålådor och blivit 1000 kronor rikare på någon timme bara, det är behövligt till Thailand.. Imorgon är det heldag för att fixa packningen inför resan, köpa in de sista jag behöver till resan, växla pengar, städa de sista här i mitt rum och gå igenom vilka smycken jag ska ha med mig och vilka jag ska lämna hemma samt att plocka ner min julgran och julstjärna.. Det känns som det är dags nu, speciellt när man kommer hem i mars och dessa saker absolut inte ska finnas framme längre.

När jag kommer hem har jag massa saker att ta tag i som skall göras under de här året. Ta körkortet, börja träna på allvar, börja plugga, flytta. Dessa saker är verkligen saker som jag vill nå upp till och som jag kommer att göra allt för att göra. En sak till kommer att bli att börja spara och lägga undan pengar, man kan inte vara en shoppoholic hela livet ut.. Sparandet måste börjas om på nytt igen.

Kategori:
Anonym:

You go girl

Kommentera inlägget här: