Thailand :D

Tänka sig att man är nere i thailand nu och att man äntligen har kommit i fas med dagarna.. Hehe, började ju resan ner med 8 timmars flyg till peking sedan vänta på nästa plan i drygt 3 timmar, sen vidare på nästa plan mot bangkok på drygt 5 timmar.. När vi väl kom fram på flygplatsen i bangkok och vi hämtat ut vårt bagage blev det en buss till tågstationen där vi egentligen skulle ta nattåg vidare till suratani, istället blev det en nattbuss på 10 timmar och när vi väl kom till suratani tog vi en till buss på dryga timman vidare till båten. båten tog en timme över till koh samui och därifrån tog vi en minibuss till vårt hotell där vi bor i bongalows dryga 20 meter från stranden.. Vi lever som rena backpackers och bor så billigt vi kan och äter så billigt vi kan och gör de mesta så billigt som det går.. Tänker alltid steget längre när vi köper saker för att ha pengar under hela resans gång, hällre leva lite snålt i början och sen ha lite extra pengar sista veckorna än att slösa bort allt och knappt kunna leva i slutet.

Skit tråkigt att Sophie inte mår bra dock. Hon har ständig feber och ont i halsen och vi har äntligen hittat ett apotek där vi försökt köpa en dunderkur till henne, så hoppas verkligen att den funkar och att hon mår bra snart.. För just nu kan jag tänka att det inte alls är kul att vara i hennes skor.. Hur som helst så var det fint väder igår (onsdag) men idag (torsdag) regnade det när vi vaknade och vi har bara stannat inne efter att vi köpte oss något att äta och köpte pillrena på apoteket till Sophie.

I förrgår träffade vi även på Soffe, en kompis till Sophie som bor precis bredvid oss, alltid kul att ha fler att umgås med på en sån här resa så han var vi ute och festade med redan första natten då sophie kändes sig lite bättre, men nu mår hon skit igen. Han känner thailändarna här på hotellet intill så han vet i princip allt man behöver veta för att vara här i thailand.. Honom kommer vi att hänga med nu fram till den 17 januari, då ska vi äver till koh pang jang och bo där i drygt 5 dagar tillsammans med han, sen därifrån drar vi över till krabi och möter upp hans andra kompis och sedan besöker vi nog phuket innan vi drar vidare till phi phi och möter upp ännu fler människor :)

Lejla läser du det här kan du ju skriva till mig på facebook så vi vet när ni kommer ner och vad ni har för planer på vart ni ska vara och bo i thailand, kanske kan vi mötas upp där nere :) hehe.. Hur som helst så hoppas jag innerligt på att sophie blir bra, att vädret blir bra och att våran resa bara kommer att bli bättre och bättre :D

Vi har gjort av med drygt 1000 svenska kronor de här dagarna vi har varit här och då är även vår bongalow betalad fram till den 16 januari :) Vår bongalow betalar vi 600 bat per dag, vilket jag och sophie delar på då det blir 300 bat per dag för oss och det är drygt 75 svenska kronor, så extremt billigt :) Ne nu ska jag nog inte babbla på så mkt mer, sophie ska få gå in lite på datan också och få kolla facebook och liknande.. Men vi lär höras snart igen, om det stämmer som vi tror så har de kortet vi har köpt med internetkoden och det på så ska det räcka under hela tiden vi är här på koh samui så vi får hoppas på de och då lär jag i så fall skriva lite redan imorgon..

Tjingeling allihopa.. Massa hälsningar från Thailand :D

Kategori:
Kommentera inlägget här: