Vilken header?

Har ni känt den där känslan? Ni vet hur man än gör, vad man än tar på sig, hur man än sminkar sig eller vad man än tar sig an så är det ingenting som funkar, ingenting som är snyggt och inget som sitter bra. Man vill bara ge upp. Så har jag känt länge den senaste tiden. Har märkt att jag inte längre tar hand om mig själv och tro mig DET SKA DET BLI ÄNDRING PÅ NU 2011.. Det här året SKA bli mitt år. Jag ska komma tillbaka från Thailand, glad, taggad, brun, några kilo lättare från axlarna och bara planera upp mitt år på nytt.

Jag vet att man inte ska tycka illa om sig själv och att man aldrig kan älska andra fall man inte älskar sig själv. Men tyvärr så är det, jag är inte de minsta nöjd med mig själv och jag tycker inte de misnta om vad jag ser eller vem jag är. Ändring SKA ske och det är snarast. Thailand kommer göra mig så GOTT !!Funderade innan på att byta min header till denna men tror jag stannar kvar med den jag har ett tag, i alla fall under tiden jag är i Thailand och under tiden jag fixar en ny och bättre bild att dela med mig av. Den här på bilden ovan kanske inte är så fin som header? eller vad tycker ni? hjälp mig att välja vad jag ska ha som header, har även dessa andra bilder att välja mellan som jag har använt mig av tidigare i min blogg.
Eller ska jag ha kvar den jag har just nu?


Kategori:
Andreas:

Är du inte nöjd med hur du ser ut?! Shit, du är ju skitfin ju!

För övrigt ska du ha kvar den header som du har nu. Ett tag till iaf. :)

Lejla:

OM man inte är nöjd, då ska man göra något åt det, o så länge man gör något åt saken ist för att "klaga" så får man förbättra sig, inget dåligt i det :) alla har vi saker vi vill förbättra ändra och kan man göra det, varför inte :)

Kommentera inlägget här: