Vill åka NU!

Fan vilken dag.. Fick grymt mycket gjort idag på jobbet, allt tack vare den bästaste Åsa, fan vilket grymt team vi är ;) hur som helst så blev det rejält påfyllt med ALLA varor i butiken och nu ser det betydligt bättre ut på lager, skönt. Utöver de så har jag även köpt mig en topp till Thailand, kanske inte någon jag kommer använda mig av speciellt mkt här i sverige men jag vet att den kommer att bli användbar i thailand på kvällarna när det blir party ;)

Utöver de är jag grymt jävla besviken på mina föräldrar, här gör man allt när man är ensam hemma med syrran, man städar, diskar, dammsuger och plockar för att det ska se bra ut och när dem kommer hem är det första dem gör att tjata och klaga på att jag har plockat för mycket och plockat undan massa som dem vill ha framme och shit. Tack så jävla mkt, JAG VILL FLYTTA när jag kommer hem från Thailand, vill inte bo med otacksamma människor. Tänk om jag hade låtit lägenheten förfalla istället då, inte gjort ett skit under veckan dem varit borta, JO MEN DE SKULLE NOG SE BRA UT HÄR HEMMA DÅ.

Aja nog om det, orkar nog inte packa idag heller.. trött på allt för tillfället och vill bara lägga mig ner i sängen, se på tv och drömma mig bort. VILL VARA PÅ PLANET NU, vill ifrån allting. Inget känns bra här hemma längre. Men om 3 dagar är jag på planet, om 3 dagar kan jag tänka på annat. Dessutom sista arbetsdagen imorgon innan jag sticker.


Bjuder på en till bild från imorse, då var jag på betydligt bättre humör.
Kategori:
Kommentera inlägget här: